Setari Cookie-uri

O data pe luna fiul meu de sase ani ma invita in oras

Intalnire cu fiul meu. Pentru ca este special sa fii mama.

O data pe luna fiul meu de doar sase ani ma invita la o intalnire sau o cina la un restaurant. El imi deschide usa, imi tine scaunul, imi povesteste despre ziua lui si ma intreaba cum a fost a mea, plateste factura cu bani pe care i-a primit din treburile sale saptamanale si chiar da bacsis chelnerilor.

Facand acest lucru, il invat cum sa trateze o femeie si cum sa se poarte cand iese la o intalnire… cum sa ii arate femeii pe care o iubeste ca o respecta.

Am pus telefoanele noastre deoparte (inainte am facut aceasta poza) si am stat si am vorbit despre tot ce am vrut. Il invat bunele maniere la masa si ca este nepoliticos sa stai pe telefon la o intalnire cu mama ta sau cu oricine altcineva.

El invata valoarea banilor si cum sa ii gestioneze. Invata matematica in timp ce calculam felurile pe care le comandam si adaugam bacsisul.

Da, este inca mic, dar cred ca acum este momentul potrivit pentru a invata aceste lucruri. Niciodata nu este prea devreme pentru a iti invata copilul cum sa ii respecte pe cei din jurul lui, in special pe femei.

Citește și:

Ca o femeie care a fost abuzata si tratata groaznic in trecut, este extrem de important pentru mine sa imi invat fiul sa fie respectuos si sa aprecieze o femeie. Sunt foarte multi barbati care nu au nicio idee de cum sa trateze femeile sau cum sa se poarte frumos cu ele.

Este bine sa stiu ca fiul meu nu va fi unul dintre acesti barbati.

sursa foto interior si prima pagina + sursa material: Nikkole Paulun, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.