Setari Cookie-uri

Satula de faptul ca sotul ei o ignora, aceasta femeie face ASTA

Aceasta femeie se plangea de faptul ca sotul ei nu mai are timp pentru ea. Insa, intr-o seara, a facut asta.

Doamnelor, vad o multime dintre voi plangandu-se cum sotul nu mai ajuta la treburile casnice, nu mai strange dupa el sau chiar nu mai vrea sa mearga pe nicaieri cand ajunge acasa de la munca.

El vine acasa plangandu-se ca este obosit si devine un cartof pe canapea, uitandu-se la televizor sau jucand jocuri video pana cand este aproape timpul de mers la somn.

Cred ca unele dintre noi subestimeaza prin ce trece un barbat. Am fost una dintre acele femei. Pana acum, cand strangand din nou dupa mizeria lasata de sotul meu, i-am luat ghetele pe care le cumparase in urma cu case luni. El nu poarta aceste cizme in fiecare zi. Are mai multe incaltari pe care le roteste intre ele intreaga saptamana. M-am uitat pe talpi pentru a vedea daca are smocuri de noroi si am vazut un lucru. Aceste cizme au fost purtate pana cand aveau o gaura in talpa. In acel moment mi-au dat lacrimile. Nu am plans pentru ca le-a distrus, ci pentru mi-a luat atat de mult sa realizez ce imi spunea de fiecare data cand tipam la el pentru ca nu facea anumite treburi in casa... "Tu nu intelegi prin ce trebuie sa trec in fiecare zi, cat de greu imi este si cat de mult lucrez... vreau doar sa vin acasa si sa ma bucur de putin timp liber cu copiii."

Citește și:

Ce vreau sa spun aici? Dragilor, invatati sa va apreciati sotii mai mult. Stiu ca fac mizerie si, uneori, este inacceptabil. Dar fac atat de multe lucruri pentru noi. Muncesc pentru familia noastra, ne protejeaza si ne sunt alaturi la greu. Ei chiar apreciaza ce facem noi, femeile. Din pacate nu pot arata asta tot timpul, dar apreciaza ca avem grija de copiii nostri, apreciaza casa curata, hainele curate si calcate, alimentele pe care le gatim pentru ei, uniformele pe care le punem de cu seara pe scaunul din dormitor astfel incat sa mai poata dormi 10 minute in plus inainte de a se ridica din pat la ora 5 dimineata pentru a merge la locul de munca.

Voi sunteti piatra lor, ei sunt piatra voastra.

Asadar, data viitoare cand vrei sa tipi la el pentru ca si-a lasat ciorapii langa canapea, du-te si uita-te la talpa cizmelor sale.

sursa material + foto prima pagina: lovewhatreallymatters, Facebook

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.