Setari Cookie-uri

Inima isi va aminti mereu ce a simtit

Femei sau barbati, toata lumea trebuie sa citeasca aceasta mica poveste.

Mintea nu isi va aminti intotdeauna exact ce s-a intamplat, insa inima isi va aminti mereu ce a simtit.

Un tanar din Marea Britanie a intalnit pe internet o fata din Pakistan. Treptat, cei doi au inceput sa vorbeasca tot mai des si au devenit prieteni foarte buni. Dupa cateva luni, ei si-au exprimat reciproc dragostea.

Desi nu se vazusera niciodata, erau fericiti si se intelegeau foarte bine. Dupa cateva saptamani, intr-o zi, fata a incetat brusc sa mai raspunda la mesajele baiatului. El a asteptat.. nu s-a dat batut. Au trecut saptamani, insa el nu isi pierdea speranta… insa niciun semn de la fata.

Era speriat… ii era teama ca ea sa nu fi patit ceva, insa nu stia cum sa afle mai multe. In cele din urma, a acceptat ca tanara nu a vrut sa mai vorbeasca cu el si a decis ca este timpul sa treaca peste. In fiecare noapte adormea plangand citind mesajele primite de la ea.

Citește și:

Dupa cativa ani, s-a mutat la universitate. In tot acest timp a incercat sa stea departe de fete pentru ca nu putea suporta suferinta de a fi din nou parasit. In plus, inca se gandea la fata care ii furase inima. In cele din urma, a decis sa lase trecutul in spate si sa mearga mai departe cu viata lui.

Mergand prin parcul din fata facultatii, intr-o zi tanarul a dat cu ochii de o fata foarte frumoasa. Si-a luat inima in dinti si a indraznit sa intre in discutie cu ea…. Din pacate, a fost respins imediat:

Baiatul: “Imi pare rau daca am fost insistent.”

Fata: “Nu e vina ta… Insa sunt indragostita de altcineva.”

Baiatul: “Oh, scuze. Deci esti deja luata.”

Fata: “De fapt.. nu chiar. In urma cu trei ani m-am indragostit de un baiat din aceasta zona. Din cauza unor probleme nu i-am mai dat niciun semn. Acum, ca scuza ca trebuie sa merg la facultate, am venit aici pentru a il cauta.”

Citește și:

Baiatul: “Wow! De fapt, si eu am trecut printr-o situatie similara.”

Fata: “Serios? Cum se numeste fata?”

Baiatul: “Aisha.”… apoi s-a uitat la cartile pe care ea le tinea in mana… pe copera acestora era scris cu litere mari “AISHA”.

Cei doi s-au imbratisat si au izbucnit in lacrimi.

Baiatul: “De ce m-ai parasit?”

Fata: “Am avut un accident de masina si am fost in coma pentru un an. Mi-am revenit pe deplin in urma cu sase luni. Toata lumea a crezut ca o sa mor, dar gandul ca te voi vedea m-a tinut in viata. Cand mi-am revenit, am planificat sa vin sa te vad. Mi-ai spus ca vrei sa intri doar la facultatea asta, asa ca m-am inscris si eu tot aici.”

Morala povestii: Indiferent de obstacolele pe care le intalneste, dragostea adevarata va gasi intotdeauna drumul. Daca iubirea este reala… asteapta si te va gasi.

Citește și:

sursa foto prima pagina: pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.