Setari Cookie-uri

Crezi in Dumnezeu?

O poveste care iti va raspunde la multe intrebari fara raspuns.

Un barbat a mers la un frizer pentru un tuns obisnuit si ras. In timp ce frizerul il tundea, cei doi au inceput o conversatie si au vorbit despre foarte multe lucruri si subiecte diverse. Cand au ajuns in cele din urma sa discute si despre Dumnezeu, frizerul a spus direct: "Nu cred ca Dumnezeu exista."

"De ce spui asta?"- a intrebat clientul .

"Ei bine, trebuie doar sa iesi in strada pentru a realiza ca Dumnezeu nu exista. Spune-mi, daca Dumnezeu ar exista... ar mai fi atatia oameni bolnavi? Ar mai fi copii abandonati? Daca Dumnezeu ar exista nu ar mai fi nici durere si nici suferinta. Nu-mi pot imagina un Dumnezeu iubitor care ar permite toate aceste lucruri."

Clientul a ramas pe ganduri pentru cateva momente, insa nu a raspuns pentru ca nu a vrut sa inceapa o cearta. Frizerul si-a terminat treaba, tanarul a platit si a plecat.

Citește și:

Imediat ce a iesit din frizerie, a vazut un om in strada cu parul lung, neingrijit si murdar. Asa ca imediat s-a intors in salon si i-a zis frizerului: "Stii ceva? Frizerii nu exista!"

"Cum poti spune asta?" - a intrebat frizerul surprins. "Sunt aici si sunt frizer. Tocmai ce te-am aranjat."

"Nu!" - a raspuns imediat clientul. "Frizerul nu exista pentru ca daca ar exista, nu ar mai fi oameni cu par lung si neingrijit, ca omul de afara."

"Ah, dar frizerii exista. Problema este ca oamenii nu vin la mine."

"EXACT!" - a spus zambind clientul. "Despre asta vorbesc si eu. Dumnezeu exista si el. In lume exista atata durere si suferinta pentru ca oamenii nu merg la El si nu Il cauta."

foto prima pagina: pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.