Setari Cookie-uri

Ce spune despre tine lungimea degetelor de la picioare?

Lungimea degetelor de la picioare poate scoate la iveala lucruri nestiute despre tine. Afla aici care este personalitatea ta.

Ce spune despre tine lungimea degetelor de la picioare?

Degetul mare

In cazul in care degetul mare este mai lung decat celalalte, inseamna ca esti o persoana foarte creativa si optimista. Iti rezolvi cu multa usurinta problemele si reusesti de fiecare data sa gasesti cele mai bune solutii pentru probleme foarte complicate. Cu toate acestea, ti se pare dificil sa ramai concentrat pentru o perioada destul de lunga de timp si ai tendinta sa abandonezi proiectele la jumatatea lor daca nu ai pe cineva care sa te impinga de la spate.

Al doilea deget

In cazul in care al doilea deget de la picior este mai lung decat celelalte, esti un lider innascut. Te descurci foarte bine in compania oamenilor si stii cum sa ii atragi de partea ta fara niciun efort. Esti o persoana energica, dispusa sa faca compromisuri uriase pentru a ajunge acolo unde isi doreste.

Citește și:

In cazul in care al doilea deget este mult mai scurt decat celelalte, inseamna ca este posibil sa ai probleme cand vine vorba de alegerile pe care vrei sa le faci in viata. In schimb, esti foarte rational in relatiile sentimentale.

Al treilea deget de la picior

In cazul in care al treilea deget de la picior este mai lung decat celelalte, inseamna ca ai o personalitate foarte dinamica si esti o persoana de succes in domeniul tau de activitate. Acest deget de la picior este legat de energie pozitiva, vointa si unitate. Ai tendinta de a fi o persoana perfectionista.

Daca al treilea deget de la picior este mai scurt decat celelalte, inseamna ca traiesti o viata foarte simpla si te bucuri de lucrurile mici, care fac diferenta. Pentru tine fiecare clipa trebuie traita ca si cum ar fi ultima.

Al patrulea deget de la picior

In cazul in care al patrulea deget de la picior este mai lung (si drept) decat celelalte, inseamna ca iti pasa profund de viata de familie. Chestiunile personale vor veni inainte de orice altceva; esti un ascultator minunat, iti place sa dai sfaturi si sa ajuti persoanele apropiate. Familia este cea care iti aduce putere si te ajuta sa mergi mai departe in momentele dificile.

Citește și:

In cazul in care al patrulea deget de la picior este mai scurt si mai curbat, inseamna ca esti o persoana razboinica. Te concentrezi pe viata de familie, iubesti cu patima si esti foarte hotarat cand iti faci un plan. Nu renunti pana cand nu reusesti sa ajungi acolo unde iti doresti.

Degetul mic de la picior

In cazul in care degetul mic de la picior (ultimul deget) este foarte micut, aceasta poate indica faptul ca te ocupi de responsabilitatile tale foarte bine; te plictisesti usor si iti pierzi concentrarea. Esti o persoana foarte placuta in cercurile de prieteni si foarte sincera. Din pacate, ai de facut un drum lung pana sa iti gasesti sufletul pereche.

foto interior si prima pagina: alphabe, Shutterstock

sursa material: higherperspectives.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.