Setari Cookie-uri

Au filmat intr-o cantina de scoala. Ce au surprins este INCREDIBIL

Acesti tineri au fost lasati sa filmeze intr-o cantina de scoala. Nu se asteptau sa surprinda astfel de imagini.

In majoritatea tarilor din lume, copiii sunt lasati doar 20 de minute pentru a lua masa la pranz. Insa nu acelasi lucru se intampla si in Saitama City, un orasel din Japonia. Directorul unei scoli a permis unei echipe sa realizeze un scurt reportaj la cantina scolii.

Fiecare copil aduce de acasa o mica fata de masa, propriile betisoare pentru mancare, o cana, o batistuta si periuta de dinti. Toti mananca in grup, cu invatatoarea lor. Nimeni nu ii grabeste, asa ca pot manca linistiti.

O mare parte din produsele alimentare sunt aduse de la o ferma. Cinci bucatari fac 720 de mese pe zi, iar mancarea este foarte buna. In clipul de mai jos, copiii mananca peste cu sos de pere si supa vegetariana. In momentul in care au terminat, multumesc bucatarilor pentru mancarea servita si se intorc la orele lor.

Primul lucru pe care il observi la acest filmulet este cat de fericiti par sa fie acesti copii. Se pare ca acest stil sanatos de viata are o varietate de beneficii... si toti ar trebui sa il adoptam.

Citește și:

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.