Setari Cookie-uri

Draga mama, nu ti-am spus niciodata...

TE IUBESC. Un mesaj sincer pentru mama mea, persoana care a facut cele mai mari sacrificii pentru ca mie sa imi fie bine.

Draga mama,

Am vrut doar sa iti multumesc pentru ca ai fost cel mai bun model de urmat pe care o fata il poate avea. Pentru toate acele momente in care m-am plans de lucruri ce pareau imposibil de rezolvat, iti multumesc pentru ca m-ai ajutat sa trec peste si m-ai asigurat ca vei fi tot timpul de partea mea... desi de multe ori nu arat asta, mi-as fi pierdut mintile fara tine.

Indrumarea ta constanta m-a ajutat sa invat multe lucruri de-a lungul acestor ani. Fara tine n-as fi stiut sa fac diferenta dintre bine si rau. Fie ca a fost vorba despre o tinuta mult prea provocatoare pe care voiam sa o port cand aveam doar 16 ani sau despre discutiile pe care le aveam cu privire la ce voi face cand voi fi mare... tu ai fost acolo, ghidandu-ma in directia corecta.

Dragostea ta ma inspira. De fiecare data cand sunt trista tu reusesti sa ma faci sa zambesc. Atunci cand am o zi proasta, intr-un minut sunt intr-o stare buna, iar in minutul urmator mor de nervi... din nu stiu ce motiv, tu nu te superi si ma suporti.

Citește și:

Stiu ca imi vei spune intotdeauna adevarul. Chiar daca vreau sa il aud sau nu, stii ce este mai bine pentru mine si vrei ca si eu sa stiu asta. Stiu ca intotdeauna pot veni la tine pentru a imi da sfaturi pentru ca tu imi vei spune mereu ca totul va fi bine... si pentru asta te iubesc.

Iti multumesc pentru ca esti cel mai mare fan al meu. De cand eram mica, ai venit la toate petrecerile mele. Fiecare serbare, fiecare joc la scoala, fiecare dans si fiecare festivitate de premiere. Ploaie sau canicula, stiam ca pot conta pe tine sa fii acolo... si acesta era cel mai frumos sentiment din lume.

Tu erai, esti si vei ramane in continuare piatra mea. Daca am zile dificile, la tine vin. Daca am o intrebare, tu esti cea care ma poate lamuri. Se spune ca mamele stiu totul si chiar asa este. Nu stiu cum o faci, dar de fiecare data reusesti sa ma uimesti.

In cele din urma, iti multumesc pentru ca esti cel mai bun prieten al meu. Nu as fi persoana care sunt astazi fara tine. Sunt cea mai norocoasa fata din lume pentru ca am cea mai buna mama... si nu as schimba asta pentru nimic.

Citește și:

Chiar daca am avut partea noastra de neintelegeri, am stiut de fiecare data sa rezolvam problemele.

Vreau doar sa stii ca esti cea mai buna mama din lume si sper ca intr-o zi sa fiu macar pe jumatate femeia care esti tu.

Te voi iubi mereu!
Fetita ta draga.

foto prima pagina: IVASHstudio, Shutterstock

sursa material: theodysseyonline.com

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.