Setari Cookie-uri

Lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par

O poveste care mi-a dat fiori. Poate ca este timpul sa intelegem care este scopul nostru in aceasta viata.

Doi ingeri calatoreau pe pamant sub chip de oameni; ei s-au oprit sa-si petreaca noaptea in casa unei familii bogate. Familia a fost nepoliticoasa si a refuzat ca ingerii sa doarma in camera de oaspeti, asa ca le-a cerut sa mearga intr-un spatiu mic din spatele subsolului rece.

In timp ce isi faceau patul pe podeaua tare, ingerul mai in varsta a vazut o gaura in perete si a reparat-o. Cand ingerul tanar l-a intrebat de ce, primul a raspuns: "Lucrurile nu sunt intodeauna ceea ce par."

In urmatoarea noapte, cei doi ingeri au ajuns sa doarma in casa unui fermier foarte sarac, insa prietenos. Acesta avea o sotie minunata, care a avut grija ca ingerii sa se simta ca acasa.

Dupa ce au mancat, barbatul si femeia au lasat ingerii sa doarma in patul lor mare pentru a se odihni mai bine. Cand s-au trezit in dimineata urmatoare, ingerii i-au gasit pe cei doi in lacrimi. Singura lor vaca, al carui lapte era singurul venit, zacea moarta in fata casei.

Citește și:

Ingerul mai mic s-a infuriat si l-a intrebat pe ingerul mai mare: "Cum ai putut lasa sa se intample asa ceva? Primul om avea totul, dar tu l-ai ajutat... A doua familie avea foarte putine lucruri, dar a fost dispusa sa imparta totul cu noi.. si ai lasat ca vaca sa moara."

"Lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par." - a raspuns ingerul mai mare.

"Cand am stat in subsolul de la conacul acela urias, am observat ca erau depozitate gramezi de aur in acea gaura in perete. Vazand ca proprietarul era atat de lacom si obsedat de avere, am astupat gaura pentru a nu gasi comoara. Apoi, noaptea trecuta, cand noi dormeam in patul fermierului, ingerul mortii a venit pentru a lua cu el femeia barbatului. I-am dat la schimba vaca. Lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par." - a adaugat acesta.

Morala: Uneori asta este exact ceea ce se intampla cand lucrurile nu ies asa cum ne asteptam. Daca ai credinta, trebuie doar sa ai incredere ca fiecare rezultat este intotdeauna in avantajul tau.

Citește și:

Daca iti este greu sa adormi in la noapte, aminteste-ti de familia fara adapost care nu are nici macar un pat pe care sa se intinda. Daca esti blocat in trafic, nu dispera... exista oameni in aceasta lume pentru care condusul este un privilegiu. Daca ai o zi proasta la locul de munca gandeste-te la barbatul care pleaca de acasa pentru luni intregi sau chiar un an pentru a strange bani pentru a isi hrani familia.

foto prima pagina: Katrina Elena, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.