Setari Cookie-uri

Dragul meu sot, nu esti barbatul visurilor mele

Daca i-as scrie o scrisoare de dragoste sotului meu, aceasta ar suna cam asa.

Dragul meu sot,

Daca as sta si as incerca sa enumar toate lucrurile care imi plac la tine, niciodata nu as reusi sa termin aceasta scrisoare. Degetele mele ar incepe sa sangereze de la cat de mult tastez si s-ar putea ca nici pana la Craciun sa nu termin tot ce am de spus.

Decat sa iti spun toate lucrurile minunate care ma fac sa te iubesc, voi profita de moment pentru a iti multumi pentru toate lucrurile pe care nu le gasesc la tine.

Nu suna chiar un fel de ITI MULTUMESC, nu e asa? Ei bine, citeste in continuare...

Nu esti barbatul visurilor mele

In visurile mele, barbatul meu nu se clatina cand mergea. Imi satisfacea toate nevoile inainte ca eu sa le cunosc. Stia intotdeauna ce sa faca, ce sa spuna si cum sa aiba grija de tot. In zilele grele, cand sunt la pamant, cand copiii imi joaca pe nervi sau cand totul pare sa mearga prost, prefer sa te am pe tine... pentru ca TU ESTI REAL.

Citește și:

Nu ai toate raspunsurile pentru ca nimeni nu le are. Nu ai rabdare infinita pentru momentele in care eu o iau razna. Nu iubesti tot ce fac pentru ca nu tot ce fac este de iubit. Daca erai barbatul din vis, imagineaza-ti toata presiunea pe care o puneam pe amandoi. Iti multumesc pentru ca esti autentic, uman, cu defecte si, cel mai important, iti multumesc pentru ca nu ai incercat niciodata sa pretinzi ca viata noastra este ca un vis.

Iti multumesc pentru ca nu ai incercat niciodata sa fii un cavaler in armura stralucitoare. Imi place ca stii cand sa iti iei armura si sa lupti alaturi de mine. Si-mi place si mai mult ca stii cand este treaba mea sa ucid dragonii de una singura. Exista batalii in viata pe care suntem meniti sa le purtam cu noi insine si ma bucur ca ma lasi sa imi perfectionez puterea si sa invat dintr-o lupta dura.

Daca ai fi fost cavalerul meu, eu as fi stiut cum sa lupt pentru mine? As fi simtit tot timpul nevoia ca tu sa ma salvezi? As fi vrut oare vreodata sa fiu atat de slaba?

Citește și:

Am auzit de atatea si atatea ori ca nu trebuie sa astepti mai putin decat meriti. Am auzit ca pentru a avea o relatie frumoasa, lucrurile care sunt importante pentru tine ar trebui sa fie importante si pentru partenerul tau... ei bine, eu sunt fericita ca amandoi am facut compromisuri si am ajuns acolo unde ne-am dorit... impreuna, tinandu-ne tot timpul de mana.

Iti place sa dai la maxim boxele cand esti singur in masina si sa mergi la concerte, dar totusi te-ai casatorit cu o femeie care nu poate sta in muzica tare. Te-ai casatorit cu o femeie care se trezeste in zorii zilei chiar daca tu preferi sa stai treaz toata noaptea.

Eu m-am casatorit cu un barbat care uraste plaja chiar daca pentru mine este unul dintre cele mai frumoase locuri in care vreau sa fiu. Tu, un italian american din New York, te-ai casatorit cu o femeie care crede ca pastele si painea nu sunt un lucru atat de mare.

Citește și:

Eu, cititoare dependenta, m-am casatorit cu tine, un barbat care rareori deschide o carte. Imagineaza-ti toata pasiunea, excitarea, pofta, bucuria aventura si multumirea pe care le-am fi pierdut daca am fi decis sa nu ne casatorim.

Cand eram mica, am crezut ca "pana la adanci batraneti" chiar poate exista... desi nu auzisem de nimeni care sa fi trecut prin asa ceva. Ma bucur ca tu nu incerci sa ma faci fericita in fiecare zi. Iti multumesc ca esti suficient de inteligent incat sa iti dai seama ca nu este treaba ta sa ma faci fericita. Daca nu as putea gasi fericirea de una singura, nimic din ce ai face sau ai spune nu ma va putea transforma intr-o femeie fericita.

M-ai scutit de atatea probleme, m-ai facut sa zambet si m-ai ajutat sa ma pun din nou pe picioare cand am avut nevoie... ma bucur ca nu iti dedici viata pentru a ma face sa zambesc pentru ca o viata doar cu zambete nu este o viata reala.

Citește și:

Ma bucur ca nu ma incurajezi/ inspiri/ ajuti de fiecare data si ca nu ma faci sa simt ca sunt centrul vietii tale in fiecare zi.

Nu crezi ca am pierde partide incredibile de sex daca am fi atat de perfecti si niciodata nu ne-am certa? Ne-am preface atat de bine ca suntem fericiti si nu vom stii ce inseamna adevarata fericire. Eu accept viata pe care o avem cu toate provocarile, victoriile si luptele noastre.

Stiu ca vei fi aproape intotdeauna langa mine cand voi avea nevoie de tine, dar din moment ce nu esti un cititor de minti, uneori va trebui sa te rog sa ma ajuti. Durerea, cearta, teama si dezamagirea ne va face pe amandoi sa simtim ca suntem pe cont propriu din cand in cand. Iti multumesc ca ai intotdeauna grija de tine mai intai. Daca nu ai fi facut-o, nu ai fi avut cum sa ai grija de mine in momentele in care as fi avut nevoie de tine cu adevarat. Si chiar si daca nu imi spui tot timpul ce vreau sa aud (inca o data... pentru ca nu esti un cititor de minti), daca ma uit in ochii tai, pot sa vad dragostea, iubirea, aprecierea si admiratia pentru mine in atat de multe moduri.

Citește și:

Ma bucur ca ai aruncat povestea basmului cu mult inainte de a ma cunoaste. Si nu e nimeni in aceasta lume uneori nebuna, alteori trista, alteori frumoasa, uneori urata alaturi de care vreau sa fiu in afara de tine. In timp ce este distractiv ca din cand in cand sa impartasim visurile noastre, sa discutam despre fanteziile noastre si sa pretindem ca micile probleme nu exista, nu stiu daca m-as putea bucura de aceasta realitate cu o alta persoana la fel de mult cum ma bucur alaturi de tine.

sursa material: theadvertiser.com

foto prima pagina: Alex Andrei, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.