Setari Cookie-uri

Cele 10 Porunci care sa te ghideze in viata

10 Reguli de aur pe care toti oamenii trebuie sa le stie in viata.

1. Rugaciunea nu este "o roata de rezerva" pe care sa o folosesti atunci cand esti in necaz, ci "un volan" care te directioneaza pe calea cea dreapta pe tot parcursul vietii.

2. De ce parbrizul din fata al masinii este atat de mare si oglinda retrovizoare atat de mica? Pentru ca trecutul nostru nu este la fel de important ca si viitorul. Asa ca, priveste inainte si mergi tot timpul mai departe.

3. Prietenia este ca o carte. Este nevoie de cateva secunde pentru a o arde, insa ai nevoie de ani intregi pentru a o scrie.

4. Toate lucrurile in viata sunt temporare. In cazul in care merge bine, bucura-te, ele nu vor dura pentru totdeauna. In cazul in care merge rau, nu-ti face griji, vor veni si zile mai bune.

5. Prietenii vechi sunt Aur! Prietenii noi sunt Diamante! Daca iti iei un diamant, nu uita niciodata aurul. Pentru ca.. pentru a mentine un diamant vei avea intotdeauna nevoie de o baza de aur.

Citește și:

6. De multe ori, atunci cand ne pierdem speranta si credem ca acest lucru este sfarsitul, Dumnezeu zambeste de sus si ne spune: "Stai linistit, este doar o curba a vietii, nu sfarsitul!"

7. Cand Dumnezeu Rezulva problemele tale, ai incredere in abilitatile sale; atunci cand Dumnezeu nu iti rezolva problemele, nu este pentru ca nu vrea, ci pentru ca are incredere in abilitatile tale.

8. O persoana fara vedere l-a intrebat pe Sfantul Anton: "Poate fi ceva mai rau decat a iti pierde vederea?". El a raspuns: "Da, a te pierde pe tine insuti."

9. Cand te rogi pentru altii, Dumnezeu te asculta si ii binecuvanteaza. Uneori, cand esti in siguranta si esti fericit, aminteste-ti ca cineva s-a rugat pentru tine.

10. Ingrijorarea nu te scapa de problemele de maine, ci iti rapeste pacea de azi.

foto prima pagina: Grisha Bruev, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.