Setari Cookie-uri

Un mesaj pentru toti cei care vor sa renunte

Viata nu este usoara pentru nimeni. Si ce? Trebuie sa perseveram si sa avem intotdeauna incredere in noi insine. Trebuie sa credem ca avem un scop si ca trebuie sa-l atingem.

Nu ai nevoie de nimeni altcineva care sa te impinga de la spate. Nu ai nevoie de inspiratie. Nu ai nevoie sa citesti mai multe liste si postari despre modul in care nu faci destule.

Degeaba citim zeci de articole motivationale si citate despre viata de pe Pinterest... creierul nostru nu este un comutator mic care imediat ne va pune in actiune. Dar, sincer, acesta este lucrul despre care nimeni nu vorbeste cu adevarat atunci cand vine vorba de succes, vointa, motivatie pentru obiective, productivitate si toate aceste dorinte ale noastre: ESTI ASA CUM ESTI PANA CAND DECIZI SA NU MAI FII. Te schimbi atunci cand doresti sa te schimbi. Iti pui ideile in actiune la momentul potrivit. Asa se intampla lucrurile.

Nu esti un robot. Nu poti sa accepti motivatia atunci cand nu o ai. Uneori treci printr-un moment dificil. Alteori... viata nu te lasa. VIATA! Iti amintesti de viata? Da, te invata lucruri si uneori te face sa mergi pe un drum lung pana inveti cele mai mari lectii.

Citește și:

Nu poti sa controlezi totul. Te vei trezi in fiecare zi la 5 dimineata pana cand nu vei mai putea... si poate ca ideile sau cuvintele nu doresc sa iasa la iveala. Insa, intr-o singura zi, fara nicio intentie, iti dai seama ca ai inspiratie.

Acorda-ti permisiunea de a fi o fiinta umana. Uneori, cartea nu este gata sa fie scrisa pentru ca inca nu ti-ai gasit inspiratia pentru personajul tau principal. Uneori, ai nevoie de inca doi ani de experienta de viata inainte de a putea face capodopera vietii tale. Uneori, nu te indragostesti pentru ca trebuie sa petreci putin timp cu propria persoana. Uneori, esti trist pentru ca este dificil sa iti construiesti propria viata... dar tocmai despre asta este viata: nu totul este roz.

Stim cu totii: Experientele noastre nu pot fi intotdeauna manipulate. Cu toate acestea, noi nu actionam ca si cum am cunoaste acest adevar. Noi incercam sa manipulam si sa controlam viata noastra, sa transformam creativitatea intr-un joc pentru a il castiga, sa luam drumul scurt catre succes pentru ca si altii au facut asta.

Citește și:

Nu ai cum sa iti joci propria viata. Pur si simplu nu ai cum. Nu poti sa controlezi fiecare rezultat si aspect ca o modalitate de a nu ceda la incertitudinea si lipsa de predictibilitate a ceva ce este dincolo de ceea ce ai inteles. Este vorba despre prezent: trebuie sa fim sinceri cu noi insine si asta este suficient.

Totusi, noi nu actionam intr-un mod pentru a sprijini acest stil de viata. Noi umplem fiecare minut cu instrumente de productivitate si citim liste intregi si sfaturi pentru a ne conduce mai bine. Putem face schimbari frumoase incercand sa nu ne mai controlam.

Timpul este singurul lucru in fata caruia uitam sa ne predam.

Lucrurile sunt intunecate pana cand ajungem sa vedem si partea plina a paharului. Cele mai multe din nefericirile noastre provin din parerea ca viata noastra ar trebui sa fie diferita. Noi credem ca avem un control - si ura de sine vine de la aceasta idee ca ar trebui sa facem ceva pentru a ne schimba, pentru a fi mai bogati sau mai fericiti. Trebuie sa intelegem ca oportunitatile nu apar in modul in care noi ne dorim sau gandim.

Citește și:

Nu avem nevoie de mai multa motivatie sau inspiratie pentru a crea viata pe care ne-o dorim. Avem nevoie de incredere in noi. Avem nevoie sa ne oprim din ascultarea persoanelor care se afla in situatii de viata sau etape de viata cu mult diferite de noi. Avem nevoie sa vedem barierele pe care le primim ca pe niste lectii,. Trebuie sa intelegem ca ceea ce este acum poate deveni inspiratie mai tarziu.

Uneori nu suntem inca oamenii care trebuie sa fim. Uneori trebuie sa ne oferim timp, sa evoluam pentru a ajunge acolo unde vrem.

Hai sa spunem ca orice vrei... vrei suficient. Vrei atat de mult incat alegi sa fii nefericit pentru a avea acel lucru. Ce ai zice daca ti-as spune sa ai rabdare? Poate ca nu motivatia ta este problema, ci faptul ca impingi un bolovan pe un munte si cu cat impingi mai sus acest bolovan, cu atat mai mult el creste.

Este o magie dincolo de noi care functioneaza in moduri pe care noi inca nu le putem intelege. Nu ne putem juca propria viata. Nu putem face o lista din viata noastra. Nu ne putem controla emotiile. Trebuie sa lasam totul asa cum este, sa ne oprim si sa ne bucuram de ceea ce acum... ACUM este momentul sa zambim si sa apreciem ceea ce am realizat. Intr-o zi, acest moment va avea sens!

Citește și:

sursa material: Jamie Varon, huffingtonpost. com

foto prima pagina: pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.