Setari Cookie-uri

De ce plang femeile?

O poveste frumoasa despre femei. Toata lumea trebuie sa o citeasca.

Un baietel a fugit in brate la mama lui si a intrebat-o: "Mami, de ce plangi?"

Femeia a raspuns: "Pentru ca sunt femeie."

"Nu inteleg" - a raspuns baietelul. Mama lui l-a strans puternic in brate si a zis: "Nu vei intelege niciodata."

Mai tarziu, baietelul a mers la tatal lui si l-a intrebat: "De ce plange mami fara motiv?"

Tatal a raspuns: "Toate femeile plang fara motiv.", apoi a continuat sa isi citeasca ziarul.

Baietelul a crescut si a devenit barbat in toata firea... si tot intreba pe cei din jurul lui de ce plang femeile.

In cele din urma, in timpul unei rugaciuni, barbatul l-a intrebat pe Dumnezeu: "Doamne, de ce plang femeile?". In acea seara, Dumnezeu i-a raspuns:

"Atunci cand am creat femeia, i-am daruit cateva lucruri deosebite. I-am facut umerii suficient de puternici pentru a transporta greutatea lumii, dar suficient de delicati pentru a oferi mangaiere si alinare. I-am daruit putere pentru a suporta durerile nasterii si respingerea care vine de foarte multe ori de la copiii ei.

Citește și:

I-am daruit rezistenta pentru a continua sa mearga mai departe atunci cand toti ceilalti renunta si sa aiba grija de familia ei indiferent daca este obosita sau bolnava, fara sa se planga.

I-am daruit sensibilitate pentru a isi iubii copiii indiferent de situatie, chiar si atunci cand copilul ei i-a ranit inima.

I-am daruit taria de a fi alaturi de sotul ei in ciuda greselilor pe care acesta le face si am faurit-o dintr-o coasta de-a lui tocmai pentru a ii proteja inima barbatului ei.

I-am daruit intelepciune pentru a intelege ca un sot bun nu isi raneste niciodata partenera insa, uneori, ii pune la incercare rabdarea si puterea.

Si, in cele din urma, i-am daruit o lacrima pe care sa o verse. Depinde doar de ea sa o foloseasca ori de cate ori are nevoie.

Vezi, fiul meu... frumusetea unei femei nu este in hainele pe care le poarta, pantofii pe care ii cumapra sau modul in care isi piaptana parul.

Citește și:

Frumusetea unei femei trebuie vazuta in ochii ei caci acestia sunt intrarea catre inima ei, locul unde gasesti dragoste."

Sursa material: Autor Necunoscut

foto prima pagina: Pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.