Setari Cookie-uri

Foloseste bicarbonat de sodiu pe fata si scapa de o problema pe care toate o avem

Aceasta tanara a folosit bicarbonat de sodiu pe pometi de trei ori pe saptamana timp de o luna. Cum arata acum? Este incredibil.

Cearcanele de sub ochi si petele sunt o problema cu care o multime de femei si barbati se confrunta. Exista numeroase creme sau tratamente cosmetice care promit rezultate minunate, insa foarte putine functioneaza cu adevarat... iar acestea sunt destul de costisitoare.

In cazul in care doriti sa incercati o varianta accesibila, care contine un simplu ingredient natural, pentru a elimina cearcanele si pungile inchise de sub ochi, va recomandam acest remediu cu bicarbonat de sodiu.

Aveti nevoie de o singura lingurita de bicarbonat de sodiu, pe care trebuie sa o amestecati cu putina apa astfel incat sa creati o pasta care curge. Cu ajutorul unei lingurite se ia din aceasta pasta si se adauga cu atentie pe cercurile de sub ochi, evitand zona ochilor.

Asteptati pana cand pasta se usuca complet (aproximativ 5-10 minute), apoi stergeti zona. Folositi un prosop curat sau tampoane de vata pentru a inlatura complet bicarbonatul de sodiu de pe fata. La final, clatiti bine cu apa calduta.

Citește și:

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.