Setari Cookie-uri

Pentru barbatul care INCA nu era pregatit

Dragostea inseamna sa iti dai inima si sufletul intreg celui care ti le va zdrobi.

Hey, vreau sa iti spun un singur lucru: TE IERT.

Te iert pentru ca m-ai lasat sa imi fac sperante.

Te iert pentru ca m-ai intoxicat cu ideea ca ar putea fi ceva spectaculos intre noi.

Te iert pentru ca nu ai fost pregatit pentru o iubire extraordinara.

M-am simtit cea mai norocoasa fata... pentru ca am putut sa fiu in prezenta ta, pentru ca mi-am impartasit cu tine visele, cele mai profunde temeri, nesiguranta si trecutul meu trist... ceva ce am crezut ca nimeni nu va putea sa inteleaga... si sa mai ajunga sa ma si iubeasca pentru asta.

Te-am cautat. Nu am vrut sa te gasesc. Dar te-am cautat. Apoi, pe neasteptate, ai ajuns aici, in viata mea... si fiecare celula a corpului meu mi-a spus sa fug de tine... dar nu m-am putut misca.

Am stat pentru ca am stiut ca nu intalnesc oameni ca tine de multe ori in viata. Nu intalnesc alti oameni care pot vedea lumea asa cum o vezi tu. Energia ta este speciala si, cu toate ca la inceput am recunoscut cu greu, in scurt timp am ajuns sa imi doresc sa ma cuibaresc pentru restul vietii in inima ta... sa visez cu ochii deschisi la tot, sa avem parte de zile de weekend lenese, purtand nimic altceva decat un tricou, ghemuita in sufletul tau, citind cu voce tare pasaje din romane care descriu perfect viata noastra si tot ceea ce simtim unul pentru celalalt.

Citește și:

Fiecare moment trebuie trait frumos... pentru ca viata este pretioasa.

In acest timp scurt in care te-am cunoscut, m-ai facut sa ma simt puternica. M-ai facut sa ma simt importanta. M-ai facut sa realizez ca ma pot descurca singura in aceasta lume dificila. Si nu stii cat de greu este decat in momentul in care ajungi sa imbratisezi persoana iubita de ramas bun...

Nu stiam ca nu esti pregatit, dar te iert.

Discutii tarzii in miez de noapte, mesaje lungi si tot timpul atent cu mine... stiam ca esti capabil de o dragoste salbatica. O dragoste care era prea mare pentru mine pentru a o putea intelege in totalitate.

Mi-ai aratat toate semnele... mi-ai dat toate semnele. Mi-ai permis sa intru in viata ta doar pentru a ma lasa la pamant. Dar te iert.

EA te-a parasit si ti-a lasat inima bucati. Si nu cred ca o voi putea ierta vreodata pentru asta. Poate ca peste putin timp voi vedea ca deja postezi imagini cu o alta femeie, traind momente la care ei doar am visat.

Citește și:

Inima ei, energia ei, capacitatea de a iubi... toate la fel de mari ca si ale tale. Poate doar atunci voi reusi sa o iert pe femeia de dinaintea ei.

Asa ca, omule care inca nu ai fost gata pentru mai mult, te iert.

Pur si simplu te iert; m-ai invatat mai mult in trei saptamani despre conexiunea sufletelor decat orice alt barbat m-a invatat in cei 23 de ani de viata.

M-ai invatat sa fiu curajoasa, sa nu imi ascund cicatricele de la iubirile anterioare, sa accept ca sunt vulnerabila si sa ii las pe oameni sa vada cum sunt cu adevarat. Si, cel mai important, m-ai facut sa ma simt iubita. Chiar daca nu stii asta acum, cu aceasta scrisoare reusesc sa merg mai departe.

Te iert pentru ca nu ai fost gata. Eu sunt si voi fi intotdeauna recunoscatoare pentru iubirea pe care mi-ai oferit-o.

sursa material: thoughtcatalog.com

foto prima pagina: Kitja-Kitja, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.