Setari Cookie-uri

Adauga zeama castravetilor murati peste bucatile de pui

Cum sa faci cel mai bun pui pane COPT (fara ulei). Crocant si incredibil de delicios.

Secretul acestui pui pane crocant si fara ulei este unul foarte simplu: marinarea carnii de pui in zeama de castraveti la otet.

Cu doar cinci ingrediente putem face o reteta delicioasa pe placul intregii familii. Iar daca mai ramane, se poate servi rece, ca aperitiv sau gustare rapida.

Ingredientele necesare:

- piept de pui taiat in fasii;
- o cana de suc de muraturi (suficient pentru a acoperi carnea de pui);
- sare si piper dupa gust;
- un ou mare batut;
- un albus de ou;
- pesmet;
- spray pentru gatit (optional).

Cum se prepara:

- se adauga feliile de pui intr-un bol si peste se pune zeama de castraveti la otet peste acestea; se lasa la marinat pentru cateva ore (cu cat mai mult cu atat mai bine).

- se amesteca oul batut cu albusul de ou;

- se pune pesmetul intr-o farfurie.

- feliile de pui se trec mai intai prin oul batut, apoi prin pesmet si se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt. Se baga la cuptor pentru 8-10 minute, apoi se intorc si pe partea cealalta si se mai lasa la copt inca 6 minute.

Citește și:
Skinnytaste Pickle-Brined Baked Chicken Tenders

{new video} Pickle-Brined Baked Chicken Tenders – the secret to these juicy, flavorful chicken strips is marinating the chicken in dill pickle juice (a great way to use it up)! With just 5 ingredients (not counting salt and pepper) you'll have a delicious family-friendly chicken dish with a crisp coating, baked in the oven so it's lighter than fried.5 Smart Points • 244 calories Full recipe here ------>http://www.skinnytaste.com/pickle-brined-baked-chicken-tenders/

Citește și:
Posted by Skinnytaste on Wednesday, 30 March 2016

foto prima pagina: captura video Facebook

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.