Setari Cookie-uri

O lectie de viata. Toti trebuie sa citim asta!

Povestea acestui barbat te va face sa vezi viata cu alti ochi.

Am 38 de ani si, pe masura ce imbatranesc, pot spune ca este usor sa pierd contactul cu oamenii care mi-au fost aproape in tinerete.

In liceu si in facultate, aveam un prieten foarte bun, un om special pentru mine. Ea era o persoana fantastica, avea simtul umorului, era incredibil de dulce.. la un moment dat chiar eram de nedespartit.

Dar, desigur, pe masura ce timpul a trecut, am pierdut legatura. M-am mutat in celalalt colt al tarii. Dupa multi ani in care nu am mai auzit nimic de ea, ne-am gasit unul pe celalalt pe Facebook... si, in cele din urma, am reusit sa mai vorbim si sa mai povestim despre vietile noastre de persoane casatorite si parinti fericiti.

Imi amintesc ca i-am dat un mesaj pentru a imi da numarul ei de telefon, voiam sa ii mai aud glasul si sa imi amintesc de tinerete. Ea a fost foarte fericita si mi-a spus ca abia asteapta sa ne auzim.

Citește și:

Locul de munca, viata de familie, treburile de zi cu zi si milioanele de alte lucruri cu care se lupta creierul meu tot timpul au fost mult mai importante decat o discutie cu un prieteni vechi.

Timpul a trecut.

Dupa aproximativ un an, intr-o ziFacebook-ul ma anunta ca este ziua ei... asa ca am decis sa postez un mesaj scurt si frumos de La multi ani. Imi amintesc ca am pus ceva stupid, in incercarea de a o face sa rada: "La multi ani, doamna! Cum te simti fiind cu un an mai aproape de infricosatorul 40?"

Niciun raspuns.

"E ciudat." - m-am gandit. "Poate ca s-a suparat pentru ca nu am mai sunat-o asa cum am promis? Ea imi raspundea intotdeauna cu ceva spiritual si inteligent."

Dupa cateva zile am decis sa ii scriu un alt mesaj: "Hey, esti prea importanta pentru a mai raspunde unui prieten vechi? Da-mi un semn cand ai putin timp liber.. a trecut prea mult timp de cand nu ne-am mai auzit."

Citește și:

Minute mai tarziu am primit un mesaj privat de la cineva necunoscut. Nu voi uita niciodata acel mesaj: "Ea nu raspunde la mesajul tau pentru ca a murit..."

Dupa ce mi-am revenit din socul initial, am incercat sa aflu ce s-a intamplat cu ea. Avusese cancer si murise cu doua luni inainte de ziua ei de nastere.

Lasati-ma sa va spun ca nimeni, absolut nimeni, nu merita o astfel de lectie de viata. Voi fi bantuit de acele cuvinte si de faptul ca nu am reusit sa o vad pentru tot restul vietii mele.

foto prima pagina: igor.stevanovic, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.