Setari Cookie-uri

Iubiti-va copiii! Ei sunt un dar de la Dumnezeu

Povestea care va poate deschide ochii in relatia cu copiii.

O invatatoare le-a cerut elevilor sa scrie o compunere despre ce si-ar dori de la Dumnezeu. La sfarsitul zilei, in timp ce corecta lucrarile, ea a citit una extrem de sensibila, la care i-au dat lacrimile. Sotul ei, care tocmai ce intrase in casa, a vazut-o plangand si a intrebat-o: "Ce s-a intamplat?"

Ea a raspuns: "Citeste asta! Este compunerea unuia dintre elevii mei."

"Doamne, in seara asta vreau sa te rog sa faci ceva foarte special. Transforma-ma intr-un televizor. Vreau sa ii iau locul si sa traiesc ca televizorul din casa. Asa as avea propriul meu loc special si familia mea ar sta in jurul meu zi de zi... asa voi fi luat in serios cand vorbesc. Vreau sa fiu in centrul atentiei si sa fiu ascultat fara intreruperi sau intrebari. Vreau sa primesc aceeasi grija speciala... televizorul o priveste chiar si atunci cand nu functioneaza.

Citește și:

El se bucura de compania tatalui meu cand ajunge acasa de la locul de munca, chiar si atunci cand este obosit si nu vorbeste cu nimeni. Vreau ca mama sa vina la mine cand este trista si suparata... nu vreau sa mai fiu ignorat. De asemenea, vreau ca fratele meu sa lupte ca fie cu mine si chiar sa aiba un loc special unde sa stea si sa ma asculte.

Vreau sa simt ca familia lasa totul deoparte si sa isi petreaca din nou timp cu mine. Doamne, nu iti cer prea multe... vreau doar sa iau locul televizorului din casa mea."

La acel moment, barbatul a raspuns: "Doamne, saracul copil, ce parinti oribili are...."

Profesoara, printre lacrimi, s-a uitat la el si i-a spus: "Aceasta este lucrarea fiului nostru."

foto prima pagina: Tomsickova Tatyana, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.