Setari Cookie-uri

De ce oamenii saraci sunt saraci?

Opreste-te trei minute si citeste acest mesaj. Este important.

Oamenii saraci nu sunt buni sa serveasca. Ofera-le libertate, ei cred ca este o capcana. Spune-le ca este o investitie mica, ei vor spune ca nu se poate castiga mai mult. Spune-le ca trebuie sa riste, ei vor spune ca nu au bani.

Spune-le sa incerce lucruri noi, ei vor spune ca nu au experienta. Spune-le ca este o afacere traditionala, ei vor spune ca este dificil de realizat. Spune-le ca este un model nou de afacere, ei vor spune ca deja este prea mult. Spune-le sa devina proprietarii unui magazin, ei vor spune ca nu au libertate.

Spune-le sa conduca o afacere, ei vor spune ca nu sunt antrenati corespunzator.

Oamenii saraci au ceva in comun: adora sa caute pe Google, sa isi asculte prietenii care sunt fara speranta, la fel ca si ei, gandesc mai mult decat un profesor universitar si fac mai putin decat un om orb.

Doar intreaba-i ce pot face. Nu iti vor putea raspunde.

Citește și:

Concluzia mea: In loc ca inima ta sa bata mai repede pentru tine, de ce nu actionezi tu un pic mai repede; in loc sa te gandesti la asta, de ce nu faci ceva in legatura cu asta. Oamenii saraci nu reusesc deoarece sunt legati de un comportament comun: Intreaga lor viata asteapta ceva...

foto prima pagina: Suzanne Tucker, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.