Setari Cookie-uri

Un tata cu patru copii a comandat o pizza. Insa iata ce s-a intamplat apoi

Acest tanar credea ca este una dintre acele livrari obisnuite, insa a fost surprins cand a ajuns la adresa. Ce a vazut? I-au dat lacrimile imediat.

Dupa liceu, am inceput sa livrez pizza; sunt cativa ani de atunci. Eu si colegii mei stiam deja adresele, cine ne ofera bacsis mai mult si cine nu. Din cand in cand, primeam scuze din inima de la oameni care nu ne puteau oferi mai mult bacsis. Am primit o astfel de scuza de la un barbat in urma cu ceva timp... insa ma gandesc si acum la acel moment.

Era un barbat care a comandat o pizza mica cu branza. El si-a cerut de cateva ori scuze pentru ca nu imi poate oferi mai mult de un leu bacsis (sunt unii care nu imi dau absolut nimic). Apoi am vazut prin usa deschisa de la bucatarie toti cei patru copilasi si un adolescent care asteptau cu nerabdare sa manance cina... 6 oameni care imparteau o pizza mica pentru ca asta era tot ce isi puteau permite.

Acest lucru mi-a frant inima. Tura mea se incheia cu aceasta comanda, asa ca m-am dus imediat la pizzerie pentru a semna de iesire. La plecare am luat cu mine 2 pizza mari, aripioare la cuptor, piept de pui la rotisor si cateva sucuri.

Citește și:

Cand am ajuns la adresa lui, aveam emotii. Tot el a deschis usa... cand m-a vazut, ochii lui s-au umplut de lacrimi. S-a oferit sa imi plateasca toata mancarea intr-o alta zi in care va putea, insa l-am refuzat imediat.

Nu am facut nimic pentru a ii ajuta pe termen lung, doar le-am oferit o masa calda intr-o seara. Eu sper ca el sa isi aduca aminte de mine si sa le povesteasca si copiilor lor pentru a ii invata ca atunci cand cineva este bun cu o alta persoana, lucruri frumoase se pot intampla.

sursa material: reddit

sursa imagine prima pagina: Pavel L Photo and Video, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.