Setari Cookie-uri

Cum poate Dumnezeu sa vindece inima unei fiice?

Poveste reala de viata. Aceasta tanara face o impartasire incredibila.

Tatal meu a murit in urma cu cateva saptamani. Exista o multime de lectii pe care viata ti le ofera cand vezi una dintre cele mai importante persoane din viata ta plecand de langa tine.

Am invatat, adanc in sufletul meu, unde cuvintele nu ajung si doar experienta iti este ghid, ca moartea este inamicul. Cu toate acestea, am invatat, de asemenea, sa fii extrem de recunoscator ca Iisus a biruit moartea. Intr-o zi, voi fi cu tatal meu in misterul care este cerul, in timp ce voi fi fericita si ma voi intreba ce sunt cu adevarat lacrimile.

Insa mai este inca o lectie pe care trebuia sa o invat intr-un nou mod. L-am privit pe tati murind. Am invatat sa inteleg ca sunt si o fiica. Poate ca sunt sotie, ca am propria famillie, ca sunt scriitoare... Dar nimic din toate astea nu schimba faptul ca sunt si o fiica.

In sufletul meu, am inteles binecuvantarile si ranile fiind fiica tatalui meu.

Citește și:

Acest lucru este valabil pentru toate femeile. Undeva, acolo in sufletul tau, inca simti ca esti apreciata, iubita, incurajata, acceptata, protejata sau abandonata, respinsa, criticata, judecata, neglijata.

Indiferent de ce a gandit tatal tau despre tine... nu este vorba despre asta. Este vorba despre cum o parte din tine inca se gandeste la fetita din copilarie.. la acea fiica.

Un tata vindeca.

Respingerea sau absenta unui tata, neglijenta lui sau abandonul doare.
A father wound.

Dupa ce tatal meu a murit, am gasit o poza cu mine micuta in geanta lui preferata. Obisnuia sa ia cu el acea gentuta in fiecare calatorie in care pleca. Desi anii au trecut, el inca ma tinea langa el, acea fetita de cinci anisori, cu doua codite.

In viata reala, tatal meu nu a putut fi tot timpul acolo pentru mine. Am stiut din ziua in care m-am nascut ca ma iubea. Insa el era un barbat ocupat si nu avea mult timp la dispozitie pentru mine. Insa el ma tinea tot timpul aproape de inima lui.

Citește și:

Stiu ca moartea este dificila, insa trebuie sa o acceptam. Stiu ca voi fi din nou langa el intr-o buna zi... si voi avea ocazia sa ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine. Am inteles ca Dumnezeu are alte planuri cu tatal meu.

foto prima pagina: Kzenon, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.