Setari Cookie-uri

A postat pe Facebook o imagine cu fiul lui bolnav in dus. Insa iata ce a urmat

Imaginea despre care vorbeste tot internetul. Iata povestea din spatele ei.

O fotografie cu un barbat gol leganandu-si fiul bolnav la dus a ajuns virala pe internet, in ciuda faptului ca a fost scoasa in mod repetat de pe Facebook.

Imaginea il prezinta pe Thomas Whitten din Tucson, Arizona, in dus cu fiul sau gol, Fox, care suferea de diaree si varsaturi; mai tarziu medicii l-au diagnosticat cu Salmonella.

Thomas a mers cu micutul in dus incercand sa il linisteasca.

"Aceasta este imaginea despre care vorbeam in interviul dat saptamana trecuta. Acest moment a avut loc in noiembrie 2014, Fox fiind internat in spital in acea noapte dupa ce a fost intoxicat cu salmonella.

Thomas a petrecut ore intregi cu el la dus, incercand sa tina febra sub control si sa il spele de voma si de diaree.

A fost un moment extrem de dificil pentru noi ca parinti. Intuitia noastra spunea ca este ceva mai mult decat doar un virus, dar aveam mai multa experienta in a face lucrurile sa para si mai urate, asa ca am incercam sa ne linistim reciproc.

Citește și:

Stateam in dus cu amandoi si am fost coplesita de imaginea din fata mea. Acest barbat... acest om, acest partener, acest tata. A fost atat de ingrijorat, atat de rabdator si atat de iubitor cu fiul nostru... un pui de om care statea in bratele tatalui. Sotul meu ii soptea micutului ca totul va fi bine.

M-am ridicat si am luat camera foto; m-am intors la ei si le-am facut cateva poze si, bineinteles, le-am aratat si lor. M-a deranjat faptul ca foarte multe persoane au vazut doar un tata si un fiu dezbracati... si nu au inteles povestea din spatele imaginii.

Poate ca familia mea este diferita de a ta. Dar asta nu inseamna ca familia mea este o familie urata. Si tu nu ai dreptul sa judeci ce se intampla in familia mea. Poate ca nu arati imagini atat de intime cu restul lumii, insa eu o fac. Insa asta nu iti ofera dreptul sa imi inchizi gura. Sa imi iei dreptul de a impartasi experientele noastre intr-un mod necenzurat.

Citește și:

Nu este nimic sexual sau exploatator in aceasta imagine. Nici macar nu se vad anumite "parti" ale corpului.

As vrea sa exprim acest lucru intr-un mod mai bun. As vrea sa vorbesc mai mult... dar acest lucru este important pentru mine. Si sper ca, intr-o zi, retelele de socializare vor fi o platforma care vor permite libertate si artistilor..." - este mesajul mamei.

foto prima pagina: Evgeny Atamanenko, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.