Setari Cookie-uri

A aflat ca sotul o insala pentru a treia oara, asa ca a facut ASTA!

O femeie a descoperit ca sotul o insala pentru a treia oara. Ce a facut este o lectie de viata pentru toate femeile.

Cand mama a aflat ca tata o insala pentru a treia oara, si-a luat inima in dinti si i-a spus sa se duca dracu; a plecat de acasa si ne-a luat si pe noi, pe mine si pe fratele meu, cu ea. A lucrat ani intregi la un salon de cosmetica… de fapt, inca lucreaza in acest domeniu. Lucra extrem de mult si poate ca voi credeti ca nu am primit atentia de care aveam nevoie cand eram mici… Cumva, reusea sa le faca pe toate. Dimineata ne pregatea micul dejun, iar pentru pranz aveam tot timpul mancare gatita. Seara nu era acasa pentru a ne pregati cina, insa eu si fratele meu ne descurcam singuri, pregatind ceva usor.

Ne-a oferit libertatea pe care ne-o doream, insa nu prea multa astfel incat sa nu ni se urce la cap. Ne pedepsea atunci cand faceam ceva gresit, insa nu era o pedeapsa drastica… si tot timpul ne explica de ce trebuie sa faca asta.

Citește și:

Mama este o femeie minunata si o respect pentru toate sacrificiile pe care le-a facut pentru noi. Am plecat de acasa cand aveam 10 ani (fratele meu avea 14 ani). Femeie singura, cu doi copii, a reusit sa fie si mama, si tata pentru noi. Nu a primit niciodata bani de la tatal nostru, insa nici nu s-a plans niciodata in fata noastra ca nu se descurca.

Nu stiu daca eu si fratele meu am putea sa ii multumim indeajuns pentru tot ce am facut pentru noi… insa acum suntem in pozitia in care putem incerca sa facem ceva pentru ea. Am decis sa punem amandoi bani si sa ii cumparam o casuta… doar pentru ea.

Aceasta femeie a muncit pe rupte pentru ca noua sa nu ne lipseasca nimic, iar acum este timpul nostru sa ii multumim pentru asta. Sunt extrem de bucuros pentru ca in trei saptamani este ziua ei si o vom surprinde cu o casuta doar pentru ea.

foto interior si prima pagina: Guas, Shutterstock.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.