Setari Cookie-uri

Daca mi-as putea trai viata din nou...

Povestea care poate aduce o schimbare in viata ta.

Aceasta batranica de 85 de ani a fost intrebata ce ar face daca ar avea posibilitatea de a isi trai viata din nou. Raspunsul ei te va lasa fara cuvinte:

"As face mai multe greseli data viitoare. M-as relaxa. As fi mai aventuriera decat am fost pana acum. As lua mai putine lucruri in serios. Mi-as oferi mai multe sanse. Mi-as accepta problemele. As urca mai multi munti si as inota in mai multe ape. As manca mai multa inghetata si mai putina fasole.

As iubi mai mult.

Vezi tu, eu sunt unul dintre acei oameni care traiesc in mod rational ora de ora, zi de zi. Oh, am avut si eu momentele mele, iar daca ar fi sa traiesc din nou, as avea mult mai multe astfel de momente.

De fapt, as incerca sa am parte doar de astfel de momente. As trai o zi cat traiesc altii intr-un an. Am fost una dintre acele persoane care nu mergeau pe nicaieri fara a verifica vremea, fara o sticla de apa rece si o haina de ploaie... Daca ar fi sa imi traiesc din nou viata, as calatori cu un rucsac in spate.

Citește și:

Primavara as renunta la incaltari pentru a alerga in picioarele goale... si as ramane asa pana toamna tarziu. As dansa mai mult, as ierta mai mult... si as culege mai multe margarete."

foto prima pagina: De Visu, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.