Setari Cookie-uri

Povestea care ne demonstreaza ca nu suntem singuri in aceasta lume

Fetita in rochita roz, o povestioara care poate schimba vieti.

O fetita statea singura in parc. Toata lumea trecea pe langa ea, insa nimeni nu se oprea pentru a o intreba de ce este atat de trista. Imbracata intr-o rochita roz,

Cu picioarele goale si murdare, micuta statea si privea cu ochii plini de lacrimi cum oamenii trec pe langa ea. Ea nu incerca sa ii opreasca. De fapt, nu spunea nimic. Multi oameni au trecut pe langa ea, insa nimeni nu s-a oprit.

A doua zi, din curiozitate, am decis sa ma intorc in acel parc pentru a vedea daca fetita este inca acolo. Da... ea statea pe bancuta, chiar in locul unde era si ieri. Ochii ei pareau si mai tristi decat ultima data cand o vazusem.

Am decis sa o intreb daca este in regula. Dupa cum toti stim, un parc plin de oameni ciudati nu este un loc sigur pentru copii, mai ales daca sunt singurei. Cand am ajuns aproape de ea, fetita a lasat ochii in jos pentru a imi evita privirea. M-am apropiat si mai mult... si i-am vazut spatele, avea o cocoasa proeminenta. M-am gandit ca acesta era motivul pentru care oamenii treceau si nu faceau niciun efort pentru a vorbi cu ea.

Citește și:

I-am zambit usor pentru a o asigura ca este in regula. I-am spus ca sunt acolo pentru a o ajuta, am incercat sa o fac sa vorbeasca. M-am asezat langa ea si i-am spus un simplu "Buna.". Mi-a zambit timid si mi-a raspuns la salut.

Am reusit sa vorbesc cu ea pana cand intunericul s-a lasat peste oras, iar parcul era complet gol. Am intrebat-o de ce este atat de trista. Ea s-a uitat la mine si mi-a spus: "Pentru ca sunt diferita."

"Mica domnisoara, tu imi amintesti de un inger... de un inger inocent."

S-a uitat din nou la mine. Cu ochii in lacrimi s-a ridicat in picioare si m-a intrebat: "Este adevarat ce spui?"

"Da, esti precum un inger pazitor trimis sa vegheze asupra persoanelor care trec prin acest parc." - i-am raspuns eu.

Ea a dat din cap si a zambit. Atunci a deschis spatele rochitei sale roz si a lasat aripile micute la vedere. Atunci a spus: "Eu sunt... Sunt ingerul tau."

Citește și:

Credeam ca visez. Apoi fetita a continuat: "Pentru prima data, te-ai gandit si la altcineva decat propria persoana. Treaba mea aici s-a terminat."

M-am ridicat in picioare si am intrebat-o: "Atunci... de ce nimeni nu s-a oprit sa ajute un inger?"

Cu zambetul pe buze, ea a raspuns: "Pentru ca tu esti singurul care ma poate vedea". Apoi si-a luat zborul.

Si cu aceasta intamplare, viata mea s-a schimbat drastic. Asadar, cand crezi ca nu mai ai nimic pe aceastga lumea, aminteste-ti ca nu esti singur. Ingerul tau vegheaza mereu asupra ta.

foto prima pagina: MorganStudio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.