Setari Cookie-uri

Sotia lui a murit. Ce face acest batranel in fiecare zi? INCREDIBIL

Iata dovada ca iubirea adevarata nu moare niciodata.

A trecut mai mult de un an de cand mama ne-a lasat si a plecat catre casa ei din cer. Tata merge de doua ori pe zi sa o viziteze la mormant. El are deja o rutina: taie cativa trandafiri din gradina lui si ii duce mamei cadou. Apoi, pune un furtun si uda iarba din jurul mormantului atat dimineata, cat si seara.

Singurul mormant udat tot timpul este al mamei, iar cu recenta seceta care a ars totul, "casa" ei este diferita de tot ce vezi in cimitir... si tata este foarte mandru.

Intr-o zi, in timp ce batranul meu uda plantele, a vazut o tanara care statea in genunchi langa un mormant si plangea cu multa durere. Nu a rezistat, asa ca a mers la ea sa o linisteasca.

Au stat cateva ore, unde au vorbit si si-au impartasit povestile triste. Ea il plangea pe sotul lui, un soldat care a murit intr-un accident urat. La final, femeia i-a multumit si a plecat.

Citește și:

Tata a decis sa onoreze acest soldat si a inceput sa ude si mormantul lui impreuna cu cel al mamei. In fiecare zi face asta. Mi-a marturisit ca este singurul lucru pe care il poate face pentru acest om tanar care si-a sacrificat viata si familia pentru vietile noastre.

Batrane, te iubesc! Esti un om minunat, de la care toti avem cate ceva de invatat!

foto prima pagina + sursa material: Roger Reissig, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.