Setari Cookie-uri

A postat doua imagini diferite pentru a arata adevarul din spatele pozelor de pe Instagram

Aceasta tanara a postat aceasta poza pe internet si toti au fost invidiosi pe ea. Insa iata ce a urmat

Anna Victoria este o sursa de inspiratie pentru mii de femei si barbati care viseaza la un corp perfect; tanara este creatoarea programului Fit Corp Guides: un plan alimentar de 12 saptamani si un ghid de exercitii pentru 12 saptamani.

Fotografiile ei sunt apreciate de oameni din lumea intreaga datorita corpului perfect cu care femeia se afiseaza de fiecare data.

Recent, Anna a postat doua imagini diferite pentru a demonstra ca toti avem anumite unghiuri nu tocmai avantajoase pentru a poza. In prima imagine, ea apare cu un corp super tonifiat si pregatita sa probeze rochia de mireasa; cea de-a doua fotografie a fost facuta doua minute mai tarziu. Anna sta pe un scaun, relaxata, cu burtica la vedere.

"Dragilor, mi-ati cerut sa postez aceste imagini impreuna. Prima fotografie a fost facuta cu o zi inainte de nunta, iar a doua poza... cu doua minute mai tarziu. Cineva mi-a spus recent ca toti avem unghiuri bune si toti avem unghiuri proaste... asa ca de ce am lasa unghiurile rele sa fie mai importante decat unghiurile bune? De ce sa ne concentram pe defecte si nu pe calitati?" - este mesajul tinerei.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Anna Victoria, Instagram

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.