Setari Cookie-uri

Ce este viata fara dragoste?

Acest barbat isi spune povestea vietii ei. Ce inseamna sa iubesti cu adevarat.

Intr-o seara calda de vara... eram cu ea, ingerul meu, si ne relaxam la un film dragut. Am privit-o cu coada ochiului; privea gingas, radea cu pofta si era mai frumoasa ca niciodata. Viata mea s-a schimbat in urma cu opt ani, in momentul in care am vazut-o pentru prima data. Atunci am stiut ca va fi partenera mea pe acest drum.

Noaptea tarziu, chiar inainte de a adormi, i-am soptit la ureche ca o iubesc. Mi-a zambit... genul acela de zambet care te face sa te topesti, si mi-a zis "Stii, sunt momente cand stau si ma gandesc cum ar fi fost viata mea fara tine. Si sunt momente in care ma gandesc la batranete. Peste ani si ani vreau doar sa imi pot aminti de cat de fericiti am fost noi doi."

Cateva secunde mai tarziu, ea a inchis ochii si a adormit. Camera era atat de linistita, aproape prea linistita. Tot ce puteam auzi era respiratia ei. Am stat treaz, gandindu-ma la toate lucrurile din viata noastra, la tot ce am trait impreuna si la tot ce urmeaza sa traim. Si... atunci mi-am dat seama de ceva... mi-am dat seama ca nu conteaza ce am facut sau ce vom face. Nu, nu conteaza nici trecutul, nici viitorul.

Citește și:

Tot ce conteaza este acest moment, linistea noastra... Doar eu si ea.

Morala povestii:

Nu trebuie sa permitem ceasului, calendarului, timpului si presiunilor sa ne conduca viata. Fiecare moment al vietii noastre este un mister frumos, un miracol... mai ales acele momente pe care le petrecem in prezenta persoanei pe care o iubim.

foto prima pagina Oleg Baliuk, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.