Setari Cookie-uri

Sfaturi pentru mirese: Trucuri minunate pentru un par de Cosanzeana

Acest material este dedicat viitoarelor mirese care se pregatesc pentru ziua cea mare.

sursa material: Cosanzene.ro

Se apropie ziua cea mare.. Felicitari! Sunt sanse mari sa aveti deja salvate in telefon tot felul de imagini pentru inspiratie: de la impletituri, la idei machiaje, flori, chiar si decor. Acum este acel moment pe care il asteptati de atata timp - sa aduceti la viata visul vostru pentru nunta perfecta.

A alege rochia potrivita poate fi cu siguranta dificil dar, uneori, pentru multe mirese, alegerea coafurii poate fi o sarcina si mai dificila. Hai sa recunoastem, este ziua nuntii si chiar nu va doriti sa aveti o zi proasta a parului.

In acest material vom impartasi cu voi sfaturile si trucurile noastre preferate pentru a arata precum niste adevarate Cosanzene in ziua nuntii. De asemenea aceste tips and tricks sunt perfecte si pentru domnisoarele de onoare, nasa, soacre sau invitate la nunta (sau pentru alte evenimente speciale).

Citește și:

1. Cum alegeti coafura potrivita?

Primul pas pe care trebuie sa il faceti este sa va ganditi foarte bine la modul in care vreti sa va stea parul. Sa fie coc? Coada? Bucle lejere? Impletituri? Optiunile de coafuri de nunta sunt nelimitate. Inainte de a va hotari, respirati adanc si luati in considerare cativa factori cheie:

a. Cum arata rochia voastra?

Parul nu trebuie sa fie "in competitie" cu rochia de mireasa, ci sa o completeze. Daca modelul rochiei este unul foarte simplu, asigurati-va ca mergeti pe o coafura sofisticata. Daca aveti o rochie extravaganta, cu multe detalii, poate ca ar trebui sa va faceti un updo elegant, dar mai subtil. In cazul in care rochia are un design la spate, atunci alegeti o impletitura sau o coafura laterala.

b. Cum va fi vremea?

In cazul in care evenimentul are loc intr-un loc inchis (ferit de ploaie) sau cand vremea este perfecta, va recomandam sa alegeti acele bucle lejere, perfecte. Dar, daca va casatoriti in timpul verii, cand umiditatea este crescuta, ce faceti? Important este sa alegeti o coafura in care sa aveti parul prins pentru a nuv a face griji ca parul o poate lua razna.

Citește și:

c. Cat de lung si de des este parul?

Este foarte simplu sa te indragostesti de o coafura de pe Pinterest, insa este posibil sa iti dai seama ca parul tau nu este nici atat de lung si nici atat de des pentru a obtine ce iti doresti. In acest caz, pentru a avea acel look la care visati, noi va recomandam extensiile de par.

Sfat: Daca vreti sa mergeti pe varianta extensiilor de par, alegeti extensii realizate din par natural, care se prind cu clips (pentru a nu deteriora firul de par).

2. Dupa ce ati ales coafura, incercati sa vedeti cum arata pe parul vostru

Ati ales coafura care va place cel mai mult. Ce urmeaza? Nu asteptati sa o incercati fix in ziua nuntii, ci testati sa vedeti cum arata pe parul vostru, cat rezista si cum poate fi ajustata in cazul in care apar probleme neasteptate.

Sunt multe lucruri pe care trebuie sa le aveti in calcul:

- poate fi realizata pe firul vostru de par?

Citește și:

- este parul suficient de des pentru a oferi volum ca in imaginea pe care o aveti ca model?

- se potriveste cu forma fetei?

- se potriveste cu machiajul?

Este intotdeauna mai bine sa luati totul in calcul decat sa aveti parte de cateva surprize neplacute in ziua nuntii.

Sfat: Mergeti la stilistul vostru cu o imagine. Pentru ca el sa vada care este look-ul pe care vi-l doriti, salvati imaginile cu acele coafuri pe care ati vrea sa le incercati.

Fiecare dintre noi gandeste diferit si are o viziune diferita; poate ca voi va doriti altfel de bucle, iar stilistul are in cap o alta idee care nici macar nu se aseamana cu a voastra.

3. Ar trebui sa va faceti singure coafura de mireasa?

Daca singura coafura pe care stiti cum sa o faceti este o coada de cal, atunci poate ca este o idee buna sa luati in considerare un stilist profesional.

Daca va place sa va jucati cu parul, cu doar cateva tutoriale video si putina practica puteti crea cele mai frumoase look-uri chiar singure.

Citește și:

La prima vedere poate parea complicat insa, de cele mai multe ori, coafurile sunt foarte simplu de realizat. Daca ati ajuns la concluzia ca vreti sa va faceti singure coafura in ziua nuntii, nu uitati sa experimentati. De asemenea, luati in calcul ca veti purta aceasta coafura o zi intreaga, in care veti fi in miscare non stop, veti dansa, va veti distra... asigurati-va ca rezista.

4. Nu va tundeti/vopsi chiar inainte de nunta

Nu este cel mai sigur sa incercati un nou look chiar inainte de ziua cea mare (dar, daca se intampla, nu va panicati - extensiile de par iti vin in ajutor!).

Cu cateva saptamani inainte de marele eveniment, puteti taia varfurile (doar daca este necesar) pentru un par cat mai sanatos si frumos. De asemenea, nu incercati o noua culoare de par.

Un ultim si cel mai important lucru de retinut este faptul ca este NUNTA VOASTRA. Voi decideti ce va face sa va simtiti fericite si frumoase. Daca asta inseamna sa va lasati parul pe spate sau sa va prindeti un coc lejer, atunci optati pentru acest look. Atat timp cat va simtiti bine si va place, veti fi cele mai frumoase mirese din lume.

Citește și:

foto prima pagina: vinogradnaya, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.