Setari Cookie-uri

Cuvinte care schimba vieti. De vazut si de dat mai departe

O poveste extraordinara pe care trebuie sa o impartasim cu oamenii dragi din viata noastra.

Aceasta este o poveste minunata despre viata lui Thomas Edison si mama lui; acest filmulet ilustreaza cel mai bine cata putere exista in cuvintele pe care noi le rostim. De fapt... ceea ce spunem are un impact incredibil de puternic asupra noastra si a celor din jurul nostru.

Pentru toti parintii: aveti grija de copiii vostri; amintiti-va de aceasta poveste de fiecare data cand aveti ganduri urate, cand credeti ca nu sunteti in stare sa faceti ceva sau cand cineva din jurul vostru spune ca nu este suficient de puternic. Amintiti-va asta: copilul vostru este un geniu si trebuie sa aveti incredere in el si sa il convingeti si pe el de asta!

Citeste randurile de mai jos si impartaseste-te cu cei dragi:

- Buna ziua, mama!

- Buna, dragul meu! Cum a fost la scoala?

- Am o scrisoare pentru tine…

Mama ia scrisoarea si citeste primul rand. Apoi mainile incep sa ii tremure. Se ridica si merge la fereastra nestiind ce sa faca. Apoi se asaza linistita la masa si citeste scrisoarea cu voce tare: “Fiul dumneavoastra este un genius. Aceasta scoala este prea mica pentru el si nu are profesori suficient de pregatiti pentru a il educa asa cum trebuie. Va rugam, educati-l dumneavoastra.

Citește și:

Dupa 23 de ani, in timp ce cauta prin cutia mamei sale, tanarul gaseste scrisoarea primita in acea zi.
Fiul dumneavoastra are probleme psihice. Nu il putem educa in aceasta scoala alaturi de ceilalti elevi ai nostri. De aceea, va recomandam sa il educati dumneavoastra, acasa.

Thomas Alva Edison nu a fost un copil cu probleme psihice. Multumita eroismului mamei sale, copilul a devenit geniul secolului.

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.