Setari Cookie-uri

Sotul ei a inselat-o, apoi i-a cerut divortul. Ce a facut femeia? O lectie de viata pentru toti

Aceasta femeie ne ofera o lectie minunata de viata. Iata prin cate a trecut.

Acest mesaj este scris de o femeie care a trecut printr-o perioada extrem de dificila, dupa ce sotul ei a inselat-o, i-a cerut divortul si a lasat-o sa isi creasca singura fetita.

"Am o fiica minunata si tocmai am fost promovata la locul de munca. Acum fac mai multi bani decat sotul meu sot a facut vreodata. El a crezut ca o sa fiu la pamant, insa habar nu avea cate sunt dispusa sa fac pentru mine si fiica mea. El a ajuns sa fie concediat si acum locuieste cu mama lui.

Sunt o mama singura, care nu primeste niciun ajutor de la nimeni. Am plecat din casa pe care am cumparat-o impreuna, i-am lasat masina pe care am cumparat-o impreuna... si cand imi vad fiica ma gandesc ca nu merita efortul de a lupta cu el. Pot face mai multe. De una singura. Pentru fiica mea pot merge mai departe.

M-am mutat intr-un alt oras pentru ca am primit o oferta de munca foarte avantajoasa din punct de vedere profesional. Stau plecata 10 ore pe zi si cand ajung acasa reusesc sa imi fac timp pentru a ma juca cu fiica mea si a o pune la culcare in fiecare noapte cu o poveste frumoasa.

Citește și:

Dimineata ma trezesc epuizata, insa cand stau in statie asteptand autobuzul incep sa ma simt plina de energie stiind ca aceste sacrificii pe care le fac sunt pentru copilul meu minunat. Are doar 9 luni si saptamana trecuta a facut primii pasi. Mama mea a acceptat sa vina si sa stea cu ea.

Da, viata mea este grea, dar o traiesc si nu ma dau batuta. Pentru fiica mea as face orice. Nu imi mai raman multi bani dupa ce imi platesc facturile, insa macar stiu ca le-am platit si nu am nicio datorie.

Nu este usor, de fapt pentru nimeni nu este usor.. si este atat de simplu sa te dai batut, dar eu nu o fac. Nici vorba! Nimeni nu ma poate intoarce de pe acest drum. El mi-a luat casa, masina, mi-a luat sentimentul de securitate.. mi-a luat tot. Nu il mai intereseaza nici macar de fetita noastra.

Dar lucrurile s-au schimbat acum. El a cazut... eu m-am ridicat."

Citește și:

foto prima pagina: Chepko Danil Vitalevich, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.