Setari Cookie-uri

Aceasta tanara a primit o oferta de munca. Ce a urmat i-a schimbat radical viata

Aceasta este, probabil, cea mai frumoasa poveste pe care am citit-o pana acum.

Am o mica afacere alaturi de alte cateva prietene. In timpul liber ne imbracam in printese si mergem la petreceri, aniversari si alte evenimente de acest gen. In urma cu doua luni, am fost sunata de o mamica care isi dorea sa fiu Cenusareasa pentru petrecerea de sase ani a fiicei sale. Ea mi-a spus ca detine un restaurant mic, La Chatelaine (restaurantul la care eu si Nick, iubitul meu am mers la prima intalnire) si ca vrea sa tina petrecerea acolo.

Nopatea trecuta am mers la restaurant in tinuta mea de printesa, iar fetita de sase ani m-a intampinat la usa in rochia ei de Cenusareasa. Ea mi-a spus ca petrecerea este in cealalta camera si m-a rugat sa o urmez. Am intrat intr-o incapere complet alba, cu decoratiuni minunate. Muzica frumoasa se auzea pe fundal, iar podeaua avea un covor rosu plin de petale de trandafiri albi si sute de mici lumanari in forma de inima. Iar la cativa pasi in fata mea era prietenul meu, imbracat ca un Fat Frumos, cu un pantof de sticla in mainile sale.

Citește și:

Am fost socata sa il vad, dar apoi a inceput sa imi explice ca in urma cu un an, pe 18 Decembrie, a fost prima zi in care el a stiut ca exist... In ziua aceea am interactionat pentru prima data. Apoi mi-a declarat iubire eterna si mi-a spus ca vrea sa imi indeplineasca toate dorintele in aceasta viata. A ingenuncheat in fata mea si a scos inelul care statea intr-o mica pernuta in pantoful de sticla. In acel moment mi-au dat lacrimile.

Sunt atat de recunoscatoare ca nu m-am grabit si am asteptat sa gasesc jumatatea mea, acea persoana care sa ma intregeasca. Am 31 de ani si sunt fericita.

foto prima pagina: Amy Buchan Kavelaras, Love What Matters, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.