Setari Cookie-uri

Ceaiul din matase de porumb vindeca foarte multe boli. Iata cum se prepara corect

Matasea de porumb se foloseste de foarte mult timp pentru vindecarea anumitor afectiuni. Ceaiul din matase de porumb este diuretic, antiinflamator si calmant. De asemenea, este eficienta si pentru indepartarea surplusului de kilograme si calmeaza simptomele premenstruale. Matasea de porumb mai este indicata si impotriva pietrelor la rinichi, afectiunilor prostatei si in diverse probleme urinare.

Datorita calitatilor sale vindecatoare, matasea de porumb a fost utilizata inca din cele mai vechi timpuri.

Bunicii nostri o intrebuintau sub forma de ceai, cat si in stare naturala. Din matase se pregateste si un rachiu, benefic in vindecarea racelilor. Matasea era intrebuinteaza si pentru vindecarea hemoragiilor si leziunilor. Ceaiul este bun pentru ameliorarea simptomelor unor boli de rinichi, bila sau ficat.

Matasea de porumb contine in proportie destul de mare flavonoide, saponine si saruri de potasiu. Dar si vitamine: K, C, B, E si lipide, tanin si substante minerale. Matasea de porumb are si importante surse de beta caroten, niacin si seleniu. Astfel, matasea de porumb are calitati diuretice, antiinflamatorii si calmante.

Foloseste matasea de porumb in alimentatia ta zilnica.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Citește și:

foto prima pagina: GoBOb, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.