Setari Cookie-uri

Michelle Obama, karaoke in masina!

Prima doamna a Americii a cantat si a dansat in masina.

Michelle Obama a raspuns pozitiv invitatiei la o runda de karaoke in masina, in cadrul emisiunii lui James Corden, intitulata "Carpool Karaoke", unde a cantat si a dansat pe melodia lui Beyonce "Single Ladies", informeaza CNN.com, potrivit Mediafax.

Prima doamna a Statelor Unite a fost unul dintre multii oaspeti de seama ai lui James Corden la emisiunea "Carpool Karaoke", in care prezentatorul canta piese celebre alaturi de celebritati.
Michelle Obama a declarat in cadrul emisiunii ca rareori apuca sa iasa la plimbare intr-o masina obisnuita si sa asculte muzica.

Chiar inainte de emisiune, Michelle Obama a cantat si a dansat pe piesa lui Beyoncé "Single Ladies", intr-un clip de previzualizare al showului lui James Corden, ce a fost inregistrat cu o luna in urma si transmis pe 20 iulie pe CBS.

Citește și:

"Te superi daca ascultam niste muzica? Rar apuc sa ascult muzica in masina", a declarat Michelle Obama in clip, adaugand ca ultima data cand a facut acest lucru a fost "cu luni in urma", impreuna cu fiica ei Malia, care a invatat sa conduca.

"Aceasta a fost singura data in sapte ani si jumatate, cand m-am aflat pe scaunul pasagerului din dreapta, ascultand muzica si sa ma distrez asa", a spus Michelle Obama.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.