Setari Cookie-uri

Iti ia doar un minut sa citesti aceasta poveste incredibila. Nu o rata!

O poveste ce merita citita. Poate face o schimbare incredibila in viata noastra.

O tanara astepta linistita zborul. Pentru ca timpul sa treaca mai repede, ea si-a cumparat o carte si un pachet de biscuiti si s-a asezat pe un scaun. Langa ea statea o batranica draguta, care se bucura de cartea ei. Punga de biscuiti a fost pusa intre ele.

Tanara a luat primul biscuit. Dar, spre surprinderea ei, batrana a luat imediat si ea un biscuit. Nu a spus nimic, insa a fost clar deranjata de situatie.

Pentru fiecare biscuit luat, batranica lua si ea cate unul. Din nou, fara sa vorbeasca... doar privirile lor se intersectau, furia tinerei crescand tot mai mult.

Acest lucru s-a intamplat pana in momentul in care in pachet mai era doar un biscuit. Tanara atunci a intrebat cu mult sarcasm in voce: "Sincer acum... imi permiteti sa iau eu ultimul biscuit?"

Batranica a zambit, a scos din punga ultimul biscuit, l-a rupt in doua, ea a pastrat o jumatate si i-a dat tinerei cealalta jumatate.

Citește și:

In acel moment zborul a fost anuntat si imbarcarea a inceput. Extrem de deranjata de curajul batranicii, tanara s-a ridicat si a plecat catre poarta. Cand a ajuns la locul ei in avion, a deschis geanta pentru a isi scoate telefonul mobil... acolo a vazut o punga de biscuiti... sigilata si neatinsa.

Atunci si-a dat seama ca ea mancase din biscuitii batranicii.

Asadar, batrana a impartit biscuitii cu o tanara necunoscuta fara sa fie deranjata. Ea chiar i-a oferit jumatate din ultimul biscuit... nu a fost suparata sau deranjata de curajul fetei.

Morala povestii:

Oare de cate ori in viata noi am mancat biscuitii altcuiva?

Sa oferi cand poti fara sa astepti nimic in schimb si sa nu regreti ca ai dat.

In viata, exista 5 lucruri care NU POT FI RECUPERATE:

- o piatra, dupa ce ai aruncat-o;
- o vorba, dupa ce ai spus-o;
- o sansa, dupa ce ai pierdut-o;
- timpul, dupa ce a trecut;
- iubirea care nu mai este.

Citește și:

foto prima pagina: KieferPix, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.