Setari Cookie-uri

Femei incredibile care dovedesc ca frumusetea nu cunoaste limite

Toate femeile sunt frumoase in felul lor unic.

Frumusetea nu are varsta si nu cunoaste inhibitii. Toate suntem frumoase in felul nostru. Aceste femei schimba complet ideea frumusetii; ele au ceva anume, o trasatura speciala care le ofera unicitate.

Oamenii sunt frumosi indiferent de sex, rasa, varsta, religie sau orientare sexuala.

Cei de la BrightSide au realizat o lista cu oameni frumosi:

1. Chantelle Brown-Young

foto: winnieharlow pentru H&M, Instagram

La varsta de trei ani, Chantelle Brown Young a fost diagnosticata cu vitiligo, o afectiune dermatologica ce a dus la depigmentarea pielii. In ciuda acestei probleme, tanara a reusit ceva ce parea imposibil pana acum - a participat la competitia America's Next Top model, unul dintre cele mai importante concursuri de modeling din America. In scurt timp ea a ajuns un nume extrem de cunoscut in lumea modei.

2. Victoria Modesta

Citește și:

foto: VictoriaModesta, Instagram

Victoria este o cantareata din Letonia ce a suferit peste 15 operatii ineficiente pe piciorul ei, care a fost ranit in ziua in care ea s-a nascut. In cele din urma, piciorul a fost amputat. Insa acest lucru nu a diminuat increderea in propria persoana, ci din contra - tanara este considerata una dintre cele mai frumoase femei din Europa.

3. Masha Tyelna

foto: mashatyelna, Instagram

Masha este de origine ucrainiana si a ajuns in industria modei datorita ochilor ei uimitor de marii. Multi spun ca arata precum un extraterestru sau chiar cu un elf frumos si elegant.

4. Carmen Dell’Orefice

foto: Carmen Dell'Orefice, Facebook

Carmen Dell'Orefice nu mai are nevoie de prezentare. Top modelul are 84 de ani si continua sa apara pe prima pagina a revistelor de moda si pe podiumurilor designerilor cunoscuti in intreaga lume.

Citește și:

5. Jamie Brewer

foto: Jamie Brewer, Instagram

Jamie Brewer este cunoscut ca primul model cu sindromul Down cunoscut in intreaga lume. Tanara a devenit populara datorita rolului Adelaide Langdon din seriile American Horror Story.

6. Denise Bidot

foto: denisebidot, Instagram

Are 28 de ani, este din Puerto Rico si este una dintre cele mai populare modele plus size. Denise este mandra pentru faptul ca poate schimba ceva in istoria modei, unde toate femeile trebuie sa fie mai slabe de 55 de kilograme.

7. Diandra Forrest

foto: diandraforrest, Instagram

Diandra este un top model cu ochi verzi de origine afro-americana care sufera de albinism, o afectiune foarte rara intalnita la oamenii de culoare. Tanara este extrem de apreciata in industria modei.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.