Setari Cookie-uri

Fii mama pe care voiai sa o ai cand erai copil

Cum este sa nu primesti atentia de care ai nevoie cand esti copil?

"Afectiunea denatureaza perceptia" - obisnuia sa spuna un profesor la fiecare ora. Niciunul dintre studenti nu intelegea la ce se refera, asa ca dupa luni intregi in care ei tot auzeau acest lucru, un tanar mai curajos a decis sa il intrebe despre ce vorbeste.

Profesorul: "Astept inca din prima zi sa ma intrebati asta. In urma cu cativa ani am auzit o discutie foarte interesanta dintre o mama si prietena ei:

- Ce mai face fiica ta?

- Draga mea fiica.... este atat de fericita! Are un sot minunat! I-a oferit cadou o masina, i-a cumparat toate bijuteriile la care ea visa si chiar a angajat o menajera pentru ca fata mea sa nu mai faca treburile casnice. Ei servesc micul dejun in pat, iar ea doarme pana la pranz. Acesta nu este un sot, este un premiu! Si il merita.

- Si fiul tau? El cum mai este?

- Saracul meu fiu... El s-a casatorit cu o femeie foarte lenesa. I-a oferit tot ce si-a dorit: masina, bijuterii, chiar si servitori. Ea nu munceste, doarme pana la pranz, apoi sta cu prietenele ei la cafea. Si nici macar nu se ridica din pat sa pregateasca micul dejun fiului meu."

Citește și:

foto prima pagina: Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.