Setari Cookie-uri

Niciodata nu este prea tarziu pentru a fi apreciat ca parinte

Un tanar era nervos pentru ca un bebelus plangea in restaurant, asa ca a inceput sa tipe la mama copilului.

Sa fii mama este o sarcina destul de dificila si trebuie sa faci compromisuri mai tot timpul.

Aceasta femeie a avut parte de o experienta incredibila in timp ce era la un restaurant cu micutul ei de doar opt luni. Un tanar de vreo 20 de ani a fost deranjat de plansetele bebelusului si a inceput sa o jigneasca. Din fericire, tatal tanarului l-a auzit si i-a oferit o lectie de viata.

Iata mesajul postat de mama pe Facebook:

"Acel moment cand esti la restaurant, servesti micul dejun, iar micutul tau bebe de opt luni incepe sa planga, atragand atentia tuturor din jurul tau si un tanar de vreo 20 de ani tipa: "As vrea ca femeia asta sa opreasca chestia aia. Ma doare capul!"... Chiar inainte de a ii raspunde, tatal lui vine pe la spatele lui si il ia de ureche spunandu-i in gura mare:

"Ce? Crezi ca tu ai fost perfect? Erai un bebelus ce plangea non stop. Nu te mai prosti asa, du-te la doamna si cere-ti scuze si intreab-o daca vrea sa o ajuti cu micul dejun, ea este ocupata."

Citește și:

Asa ca am luat micul dejun ca o doamna, cu serviciu de chelner personal. Am mai baut si o cafea minunata.

Cu aceasta ocazie vreau sa ii multumesc acestui barbat minunat care, chiar si dupa 20 de ani, inca isi aminteste de cat de dificil este sa fii parinte."

O reactie super tare a tatalui! Bunatatea si bunul simt au fost atat de apreciate de oamenii de pe internet incat postarea mamicii a devenit virala pe tot internetul.

Am vrea ca aceasta sa fie o lectie pentru toata lumea, pentru toti parintii cu copii adolescenti - niciodata nu este prea tarziu pentru a fi apreciat ca un bun parinte de oamenii din jur.

imagine interior si prima pagina: Lucy Hatami, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.