Setari Cookie-uri

Impartaseste iubire... si vei primi iubire

Pentru oameni mari si nu numai. O poveste extrem de frumoasa.

Andreea este chelnerita la un restaurant din oras; intr-o zi ea are parte de o adevarata surpriza. O tanara se aseaza la masa si comanda cel mai ieftin produs din meniu - o apa plata care costa 4 lei. Ea cere imediat si nota de plata, nici nu asteapta sa termine apa si pleaca imediat.

In momentul in care Andreea se uita la nota de plata, observa ca tanara a lasat un bacsis de 500 de lei.

Cu o zi inainte, Andreea era la cumparaturi, cand a dat peste o femeie mai in varsta care parea extrem de trista. Fata nu a putut trece cu vederea tristestea din ochii batranei, asa ca a inceput sa vorbeasca cu ea, i-a facut cateva complimente pentru a o ajuta sa zambeasca si chiar s-a oferit sa ii plateasca cumparaturile.

"Costau doar 17 lei, insa aici nu a fost vorba despre bani. Este vorba despre o persoana care sufera si trebuie sa o ajuti." - a spus Andreea.

Citește și:

Acel bacsis de 500 de lei primit la restaurant a fost din partea fiicei batranicii, care a fost extrem de recunoscatoare pentru gestul facut de chelnerita. Potrivit biletelului ramas, batranica si-a pierdut sotul in urma cu trei ani, iar in acea zi se implineau fix trei ani de la moartea lui.

"Intr-una din cele mai deprimante zile ale anului ai facut-o pe mama mea sa zambeasca. Ai insistat sa ii platesti cumparaturile. I-ai spus ca este o femeie foarte frumoasa. Nu am mai vazut-o zambind de cand tata a murit... si in acea zi ea zambea fericita."

Bunatatea in cea mai pura forma a ei poate schimba vieti... poate raspandi iubire. Sa fim buni cu oamenii din jurul nostru.

foto interior si prima pagina: De Visu, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.