Setari Cookie-uri

Nu am nevoie de un barbat care sa ma inteleaga, ci de unul care sa ma accepte!

Vreau un barbat care ma accepta asa cum sunt si nu incearca sa ma schimbe.

Vreau un barbat care sa ma sarute fara motiv. Vreau un barbat care sa ma stranga in brate in timpul noptii. Vreau un barbat care sa doarma atat de aproape de mine incat trupurile noastre devin unul.

Nu am nevoie de un barbat care sa ma inteleaga, ci de un barbat care ma accepta asa cum sunt. Un barbat suficient de puternic pentru a imi lasa libere emotiile. Vreau un barbat care sa imi arate ca sunt in siguranta langa el chiar si cand atunci cand ma simt pierduta. Vreau un barbat in care pot avea incredere si caruia ii pot dezvalui toate secretele mele fara ca el sa ma judece.

Vreau un barbat care sa ma provoace, sa ma inteleaga, sa imi cunoasca defectele si, totusi, sa ma iubeasca.

Vreau un barbat care ma va ajuta sa cresc, care va accepta doar cea mai buna versiune a mea, care vede potential si care imi cere sa evoluez. Vreau un barbat care sa nu rezolve lucrurile pentru mine, ci sa ma lase sa ma descurc singura.

Citește și:

Vreau un barbat care si-a infruntat fricile si stie ce vrea de la viata si ce trebuie sa faca.

Vreau un barbat care sa imi permita sa il iubesc, un barbat care stie ca merita respectat. Un barbat care isi stie valoarea si accepte tot ceea ce este si tot ce va fi.

Vreau un barbat imperfect, un barbat cu un plan, care traieste in fiecare zi. Vreau un barbat care rade si caruia nu ii este rusine daca plange. Un barbat care isi accepta emotiile.

Vreau un barbat care sa intelege viata si care stie ca perfectiunea nu exista, un barbat caruia ii place sa ma sarute in public si sa ma traga de par in pat. Un barbat care sa ma faca sa simt ca traiesc, un barbat in care sa am incredere trup si suflet.

Cel mai important... vreau sa fiu femeia care merita acest tip de barbat. O femeie care nu se opreste niciodata din a creste, din a invata, o femeie care iubeste, care iarta, care stie cum sa fie femeie. O femeie care se iubeste mai intai pe ea, o femeie care stie cat valoreaza si cat merita. O femeie care nu se va multumi cu putin nici in viata si nici in dragoste.

Citește și:

foto prima pagina: Wedding pictures, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.