Setari Cookie-uri

Roata care se intoarce... mereu la timp

Alegeti sa faceti o schimbare constienta; alegeti sa oferiti ceva acestei lumi. Acest cadou se va intoarce la voi inzecit.

In timp ce stateam afara in aceasta dimineata si imi beam cafeaua, ma uitam cum soarele isi face loc printre norii pufosi. Apoi m-am uitat in jos si am vazut un bat curbat care mi-a amintit de un bumerang. Dintr-o data, mi-am amintit de copilarie, de cum ma jucam ore in sir in curtea bunicilor mei cu un bumerang mic din lemn.

Mai tineti minte cand eram copii? Cat de fascinante erau jocurile noastre? Ca de exemplu - iei aceasta bucata curbata din lemn si o arunci, urmarind-o cu uimire cum isi schimba directia in aer si se intoarce la tine.

Insa atunci am inteles ceva: Orice am arunca in viata, se intoarce la noi... Da roata este intotdeauna rotunda.

Lasati-ma sa va explic:

Daca zambesti cuiva, aproape tot timpul, acea persoana iti va zambi inapoi. Incearca acum cu cineva din apropiere si vezi daca functioneaza.

Daca esti bun cu cineva si acea persoana va fi buna cu tine. Acest lucru functioneaza in ambele cazuri.

Citește și:

In cazul in care te plangi cuiva, acea persoana va impartasi si nemultumirile sale cu tine. De fapt, este chiar posibil sa te gasesti intr-o competitie subtila pentru a afla cine este mai nefericit.

In cazul in care te superi pe cineva, de obicei, acea persoana se va supara si ea pe tine.

Adevarul este ca, orice ai decide sa lasi in aceasta lume, de obicei, se va intoarce la tine.

Iata ce am inteles eu din aceasta viata.

Fiecare dintre noi poate alege ce sa lase in lume: ce vrei sa aterizeze la picioarele tale?

Daca vrei bucurie - atunci ofera bucurie.

Daca vrei fericire - atunci ofera fericire unei alte persoane si ai rabdare pentru ca acest sentiment va ajunge si la tine.

Ai nevoie de bani? Da cativa mai departe! Liderii spirituali de la inceputul timpului ne-au spus acest lucru, insa cei mai multi dintre noi se tem si nu vor sa creaza.

Da, acest lucru functioneaza in fiecare aspect al vietii noastre. Cand dam ceva mai departe... acel ceva se intoarce la noi. Iar aici am si o veste foarte buna: bom obtine mai mult inapoi decat ce am oferit noi. Planteaza o samanta si nu vei mai avea doar o samanta - vei obtine sute... poate chiar mii de seminte.

Citește și:

Asa ca alegeti sa faceti o schimbare constienta; alegeti sa oferiti ceva acestei lumi. Acest cadou se va intoarce la voi inzecit.

Da, roata este rotunda... si intotdeauna se va intoarce.

sursa material: Tim Wright

foto prima pagina: Andrekart Photography, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.