Setari Cookie-uri

Trucuri incredibile pentru machiajul buzelor

Vrei buze sexy si senzuale? Atunci incearca aceste metode.

Astazi invatam impreuna cele mai bune trucuri pentru machiajul buzelor. Aceste sfaturi ar trebui stiute de toate fetele :)

1. Balsamul, aplicat inainte de a folosi creionul sau rujul, serveste ca baza minunata si, in plus, hidrateaza intens buzele.

2. Daca vrei ca rujul sa reziste pe buze, foloseste pudra translucida si aplica pe toata suprafata buzelor, apoi sterge excesul tapetand cu un servetel uscat, dupa care aplica din nou inca un strat de ruj.

3. Pentru buze mai pline, aplica doua nuante de ruj: una mai inchisa pe toata suprafata buzelor, si alta mai deschisa doar in mijlocul buzelor.

4. Ai nevoie de ruj, insa nu ai niciunul la indemana? Amesteca putin balsam cu un fard de ochi si aplica pe buze cu degetele.

5. Intotdeauna creionul de buze trebuie sa fie in aceeasi nuanta cu rujul pe care il folosesti.

6. Trasarea unei linii precise cu creionul va fi mult mai simpla daca tocesti usor varful creionului folosind un disc demachiant sau chiar un servetel.

Citește și:

7. In cazul in care optezi pentru un ruj mat, nu uita ca inainte de a aplica rujul sa exfoliezi foarte bine buzele (cu un amestec din zahar si miere sau o periuta de dinti).

8. Poti face ca buzele subtiri sa para mai pline prin folosirea unui gloss doar in centrul buzelor.

9. Vrei sa iti accentuezi buzele? Atunci traseaza o linie fina depasind usor conturul natural al buzelor, apoi continua cu un ruj in aceeasi nuanta cu cea a creionului folosit.

10. Daca ai buzele subtiri, evita folosirea rujurilor inchise la culoare (acestea fac buzele sa para si mai mici).

11. Demachierea buzelor va fi floare la ureche cu putin ulei de cocos (acesta indeparteaza pana si rujul rezistent la transfer).

12. Daca ai buzele deshidratate, foloseste in fiecare seara ulei de cocos sau untul de shea.

foto interior si prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.