Setari Cookie-uri

10 Adevaruri dureroase pe care toti le uitam prea repede

Da, viata chiar este scurta. Asa ca sa ne bucuram de ea cat mai avem ocazia.

Stii cand trebuie sa auzi acelasi lucru de 100 de ori in 100 de moduri diferite pentru ca, in cele din urma, sa iti ajunga si la urechile tale? Cele zece adevaruri enumerate mai jos se incadreaza ferm in aceasta categorie - sunt lectii de viata pe care multi dintre noi, probabil, le-am invatat cu multi ani in urma, care ne-au fost reamintite de mai multe ori insa, din diferite motive, nu le-am inteles asa cum trebuie.

Cuvintele de mai jos sunt incercarea noastra de a intelege impreuna si de a ne reaminti o data pentru totdeauna ca....

1. Viata este foarte scurta!

Traieste ziua de astazi. Nu ignora moartea insa nici nu te speria de ea. Fii indraznet, fii curajos! Bucura-te de fiecare clipa pe care o traiesti.

2. Traiesti viata pe care o ai, nu pe cea pe care o vrei

Aceasta este viata ta si este alcatuita in intregime din alegerile tale. Actiunile tale vorbesc mai mult decat cuvintele tale. Sentimentele tale predica mai mult decat buzele tale. Succesul tau este zgomotul pe care il lasi in urma.

Citește și:

3. Daca esti ocupat, nu inseamna ca esti si productiv

Cu toate ca senzatia de a nu mai avea timp ne face sa ne simtim mai vii decat orice altceva pentru un moment, aceasta stare nu este pe termen lung. In mod inevitabil, va veni o zi in care ne vom dori sa petrecem mai putin timp in zumzet, in munca... si sa ne indreptam atentia asupra vietii noastre.

4. Un mic esec are loc intotdeauna inainte succesului

Cele mai multe greseli sunt inevitabile. Invata sa te ierti.

Tine minte acest lucru: Doar pentru nu se intampla acum, nu inseamna ca nu se va intampla niciodata. Uneori, lucrurile trebuie sa mearga rau, gresit, inainte de a fi facute corect.

5. A gandi si a face sunt doua lucruri total diferite

Succesul nu vine niciodata sa te caute. Esti ceea ce faci, nu ceea ce spui ca vei face!

6. Nu trebuie sa astepti scuze pentru a ierta

Viata devine mult mai frumoasa atunci cand inveti sa accepti si scuzele pe care nu le primesti. Important este sa fim recunoscatori pentru fiecare experienta - pozitiva sau negativa.

Citește și:

Iertarea este o promisiune.

7. Unii oameni nu sunt facuti pentru a fi in viata ta

Nu are niciun sens sa fortezi oamenii care nu sunt compatibili cu tine sa ramana in viata ta. Toti vor suferi din aceasta cauza.

8. Nu este datoria oamenilor sa te iubeasca. Este datoria ta sa te iubesti!

Astazi, accepta-te asa cum esti: cu defecte, cu probleme, cu esecuri, cu tot ce nu iti place la tine. Da, este frumos sa fii iubit... insa este si mai frumos sa te iubesti!

9. Nu esti lucrurile pe care le ai

Trebuie sa iti creezi propria lume! Nu te uita prea mult la tv, nu citi fiecare revista care iti ajunge in brate, nu consuma prea mult din stitile de seara. Gaseste puterea de a umple timpul cu experiente seminificative.

Ceea ce esti tu este real... prietenii tai sunt reali, familia ta este reala, iubirile tale sunt reale, experientele tale sunt reale... sperantele, planurile, temerile... astea sunt lucrurile care sa te intereseze.

Citește și:

10. Totul se schimba.. in fiecare secunda

Accepta schimbarile si aminteste-ti ca se intampla pentru un motiv. Poate ca pentru inceput nu este evident, insa in cele din urma vei intelege.

Ce ai azi ar putea deveni ce ai avut ieri... Nu vei stii niciodata. Lucrurile se schimba, de multe ori in mod spontan. Oamenii si circumstantele vin si pleaca. Viata nu se opreste pentru nimeni. Se misca repede si fuge de la calm la haos in doar o secunda.

sursa material: marcandangel.com

foto prima pagina: PHOTOCREO Michal Bednarek, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.