Setari Cookie-uri

Nu imi este teama sa plang

Schimbarea este in noi. Doar noi avem puterea de a face ceva.

Zilele trecute ma uitam prin albumele cu fotografii vechi. Ma uitasem de atatea ori la aceste imagini, insa simteam nevoia de a mai trece prin ele. Am inceput sa retraiesc multe amintiri frumoase din copilarie... bunica mea draga care imi facea baie, eu si fratele meu in fata celui mai urat bradut de Craciun din lume... primul meu caine. Mama mea frumoasa care ma tinea in brate. Prima zi de scoala.

Apoi, dintr-o data, toate pozele pareau neclare. Ochii mei erau plini de lacrimi, care deja picurau pe obraji. Mi-am sters imediat ochii si m-am intrebat ce se intampla. N-am plans niciodata cand ma uitam pe pozele vechi. Ce era diferit acum.

Insa mi-am dat seama ca nu ceva era diferit... ci eu eram cel diferit. A trecut ceva timp de cand nu am mai rasfoit albumele foto ale familiei... si am crescut in acest timp. Empatia mea a crescut. Compasiunea mea s-a intarit. Spiritul meu a ales calea iubirii. Mi-am dat seama ca lacrimile mele veneau cu o inima calda. Am zambit si am inchis albumele. Am simtit ca mama si bunica imi zambesc din cer. Am simtit dragoste.

Citește și:

Lacrimile curata, ne ajuta sa spalam durerea, frica si teama. Ne ajuta sa ne reconectam cu iubirea, cu bunatatea, cu pacea si linistea sufletului. Ne ajuta sa devenim persoanele care am fost menite sa fim. Data viitoare cand simtiti lacrimi in ochi, lasati-le sa curga...

Viata este plina de zambete, viata este plina de lacrimi. Doar daca si durerea, si bucuria in viata noastra putem trai cu adevarat.

foto prima pagina: Alex Brylov, Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.