Setari Cookie-uri

Am plans cand am vazut ce face acest barbat pentru o femeie pe care nici nu o cunostea

O poveste reala. Iata ce inseamna sa fii un barbat adevarat.

Aceasta imagine insotita de un scurt mesaj a facut inconjurul lumii si in scurt timp veti dori si voi sa ii dati SHARE pentru a ajunge la cat mai multe persoane din lista de prieteni.

O femeie insarcinata a urcat la bordul unui avion cu un baietel de cateva luni. Mamica nu avea un partener sau o persoana adulta care sa o ajute; imediat ce avionul a decolat, micutul a devenit agitat si a inceput sa planga. Un barbat s-a ridicat de pe scaunul lui, a mers catre mama si copil si a facut ceva ce foarte putini ar face: A AJUTAT-O.

El si-a spus femeii ca si el are un bebelus si ca vrea sa o ajute sa se odihneasca putin. O tanara a auzit toata discutia si a postat aceasta poveste emotionanta pe contul ei de Facebook:

"Eram in avion, zburam inapoi catre Georgia. Un barbat care calatorea singur, s-a ridicat de pe scaun si a mers sa ajute o femeie care era insarcinata si avea si un bebelus in brate, suparat si agitat. El nu s-a plans.. ci din contra. I-a spus ca si el are un copil acasa, ca stie ce inseamna sa fii parinte si ca vrea sa o ajute astfel incat ea sa se poata odihni putin.

Citește și:

Acest barbat s-a plimbat printre scaune tot timpul (doua ore si jumatate), incercand sa calmeze baietelul ca si cum ar fi fost al lui. Mie mi-au dat lacrimile... si nu pentru ca era un barbat alb care ajuta o femeie de culoare... ci pentru ca mi-a demonstrat ca inca exista oameni buni intr-o lume plina de turbulente.

Felicitari sotiei lui, care are un barbat incredibil langa ea. Si felicitari tuturor barbatilor adevarati!"

foto prima pagina: Andrea Byrd, Facebook

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.