Setari Cookie-uri

7 Lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti un Scorpion

Scorpionii iubesc cu pasiune. Iata ce trebuie sa stiti despre ei...

Scorpionul iubeste cu pasiune si din toata inima. Daca vrei ca o relatie alaturi de un barbat Scorpion sa prospere, atunci tine minte ce urmeaza sa iti spun. Sa stii cum sa iubesti un Scorpion este ca si cum ai avea protectie solara in desert. Nu ai vrea sa te arda Soarele, nu?

Iata 11 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti un Scorpion.

1. Iubirea inseamna pasiune pentru un Scorpion

Nici cea mai intensa, puternica, pasionala, arzatoare dragoste pe care scenaristii au gandit-o pentru filmele de la Hollywood nu poate concura cu modul in care un Scorpion iubeste. Nici romanele de dragoste nu se pot compara.

2. Nu il poti impresiona

Ei bine, poti incerca... De fapt, Scorpionul apreciaza oamenii inteligenti, talentati si intuitivi (asa cum este si el, de fapt). Un lucru foarte interesant pe care trebuie sa il stii despre barbatul Scorpion este faptul ca el te accepta si te iubeste asa cum esti si niciodata nu va incerca sa te schimbe.

Citește și:

3. Nu incerca sa il controlezi

Scorpionul vrea ca putere, echilibru in viata lui. Fiecare problema si situatie este analizata cu multa atentie inainte de a face o alegere finala. Discuta cu el ceea ce te deranjeaza, insa niciodata nu incerca sa il controlezi.

4. Ii place misterul

Nu face greseala de a insela un Scorpion, insa invata sa pastrezi un pic de mister in relatia voastra. Un barbat Scorpion nu iarta niciodata, mai ales cand vine vorba despre persoana la care el tine cel mai mult. Daca i-ai inselat asteptarile si l-ai dezamagit, lnu mai poti face nimic pentru a ii recastiga increderea.

5. Este foarte emotional

Fiind semn de apa, Scorpionul este o persoana foarte emotionala. Cel mai probabil, el va fi persoana zbuciumata din cuplu. Daca vrei sa ii castigi increderea, fii alaturi de el in cele mai dificile momente si ofera-i sprijinul de care are nevoie.

Citește și:

6. Este foarte independent

Nu te supara, ci din contra - invata sa te obisnuiesti cu aceasta idee: Scorpionul este o persoana independenta, ambitioasa, fara teama. Fiecare intamplare pentru el inseamna o experienta. Nu incerca sa il tii intr-o colivie deoarece il vei pierde, ci ofera-i libertatea de care are nevoie.

7. Este gelos

Obisnuieste-te cu gelozia; posesivitatea este modul in care un Scorpion isi demonstreaza iubirea. Aminteste-ti, barbatul Scorpion te-a ales pe tine si nu invers!

foto prima pagina: NAS CREATIVES, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.