Setari Cookie-uri

Tratamentul cu pastarnac care curata de toxine sangele si ficatul. Urmeaza-l cateva zile

Pastarnacul este bogat in vitaminele din grupul B, provitamina A, vitamina C, vitamina K, vitamina E, precum si saruri minerale precum potasiu, fosfor si hidrati de carbon, proteine si fibre alimentare de foarte buna calitate.

Aproape sigur ati fost martorii unei scene in care un barbat trimis la piata, care cauta radacina de patrunjel pentru supa, afla ca nu exista decat pastarnac si renunta sa mai cumpere. Sau ati facut asta chiar dumneavoastra.

Ei bine, poate nu stiati despre pastarnac ceea ce va vom spune noi acum, dar incepem cu sfarsitul: nu-l mai ignorati, e o leguma-minune. Grecii antici si romanii il foloseau nu doar ca aliment cat mai ales ca leac. Mai incolo, in epoca medievala, inainte sa descopere Columb cartoful pe continentul american, pastarnacul era unul dintre artistii bucatariei, fiind cultivat foarte frecvent.

Aceasta leguma este bogata in vitaminele din grupul B, provitamina A, vitamina C, vitamina K, vitamina E, precum si saruri minerale precum potasiu, fosfor si hidrati de carbon, proteine si fibre alimentare de foarte buna calitate.

Citește și:

Continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: sarsmis, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.