Setari Cookie-uri

Compatibilitati intre zodii. Ce zodii se potrivesc cel mai mult

De multe ori, zodia in care te-ai nascut are un cuvant important de spus in viata ta, mai ales atunci cand vine vorba despre dragoste si relatii.

Daca nu crezi in astrologie sau in zodii, acest articol ti-ar putea schimba intr-o oarecare masura punctul de vedere, scrie self.com. De multe ori, zodia in care te-ai nascut are un cuvant important de spus in viata ta, mai ales atunci cand vine vorba despre dragoste si relatii.

Probabil ca te-ai intrebat pana acum cum reusesc unele persoane sa-si gaseasca sufletul pereche, in timp ce altele au parte numai de dezamagiri in dragoste. Sau poate te intrebi de ce te intelegi bine doar cu anumiti barbati, de ce ai tendinta sa faci alegeri gresite in dragoste sau de ce ai o repulsie fata de anumite persoane. Toate aceste intrebari ar putea avea un raspuns, daca tii cont ca exista compatibilitati intre zodii.

Compatibilitati intre zodii

Berbec si Varsator

Aceste doua zodii nu se vor plictisi niciodata impreuna, intre ele exista o atractie puternica, ceea ce inseamna ca relatia lor are sanse sa reziste. Ambele zodii sunt dornice de aventura, nu pun accent doar pe viata sexuala si isi doresc sa aiba parte de cat mai multe experiente frumoase in viata.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: KatarinaPa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.