Setari Cookie-uri

Draga mama perfecta de pe Facebook

Un mesaj sincer pentru toate mamele perfecte din comentariile de pe Facebook.

Draga mama perfecta din comentariile de pe Facebook,

In primul rand vreau sa iti multumesc pentru ca te bagi in seama si pentru ca ne arunci in fata cat de bine va este tie si copilasului tau ingeras cand noi nu mai putem.

Cand Dumnezeu te-a facut, chiar s-a intrecut pe el insusi. Cred ca de putine ori a reusit sa creeze o asa femeie perfecta. Comentariile tale de genul "Copilul meu nu ar faca niciodata asta" sau "Eu nu am trecut niciodata prin asa ceva" sau "Fetita mea doarme toata noaptea" sau "Poate daca ai incerca asta si asta si asta...." sunt de mare ajutor pentru noi, restul mamelor, care nu suntem chiar perfecte. Da, ne faci sa ne simtim mai bine. Multumim.

Am o mica intrebare pentru tine: cum poti sa traiesti cu tine? Cum de esti atat de perfecta?

Mi-ar placea sa stiu si cati prieteni ai in viata reala sau daca interactiunile tale sociale sunt limitate doar la numarul de friends de pe Facebook?

Citește și:

Acest lucru poate veni ca un soc pentru tine, dar daca tu critici mamici si tatici atunci cand 1) Nu sunt rai cu copiii lor, 2) Incearca sa faca tot posibilul pentru a fi cat mai buni si 3) Trec prin momente dificile... inseamna ca nu ai cap. PUNCT. Stiai asta?

Poate ca tu te descurci mai bine decat noi. Poate ca noi inca nu stim ce trebuie sa facem... dar crede-ne ca incercam. Si ne iubim copiii. Si vrem sa ii vedem fericiti. Insa comentariile tale nu ne sunt de folos. De fapt, ne fac sa credem ca esuam in cresterea copiilor nostri. Si mai stii ceva? Ne sapi groapa cand noi suntem deja la pamant.

Draga mama PERFECTA, daca micutul tau ingeras are doar cateva luni, taci din gura! Bebelusii nici nu se compara cu copiii de peste un an. Daca ai un singur copil si vrei sa comentezi unei mamici cu doi, trei sau chiar mai multi copii, stai in banca ta! Habar nu ai prin ce trece.

Citește și:

Toti parintii au zile bune si zile rele. "Eu doar incerc sa te ajut" - vei spune. Da, ai dreptate. Daca vrei cu adevarat sa faci ceva pentru noi, ofera-ne sfaturi... nu ne arunca in fata cat de frumoasa si perfecta este viata ta. Pentru ca sunt convinsa ca nu este chiar asa cum te lauzi.

Si daca inca nu ai nascut si deja crezi ca tu nu vei trece niciodata prin ce trecem noi, mamicile, si ne dai sfaturi bazate pe ce ai vazut la televizor, pe experientele tale cu prietenele tale sau din copilaria ta... TACI! Toate avem opinii, insa le pastram pentru noi. Tu nu stii viata noastra si nu esti langa noi in fiecare zi... Vezi-ti de problemele tale si lasa-ne pe noi sa ne ocupam de ale noastre!

foto prima pagina: goodluz, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.