Setari Cookie-uri

Probabil cel mai frumos videoclip al acestui an

Mi-au dat lacrimile cand am vazut acest filmulet. Si trebuie sa il vedeti si voi.

Nu trebuie sa fii un super erou pentru a face lucruri bune. Filmuletul de mai jos vine cu o lectie extrem de importanta - trebuie sa ne ajutam reciproc.

Nu te simti obligat sa o faci, ci aceasta stare trebuie sa vina din inima; In plus, a oferi o mana de ajutor persoanelor care au nevoie are un mare efect si asupra ta, devenind mult mai optimist, mai pozitiv, mai fericit.

Un tanar face un lucru incredibil pentru o bunica si nepoteii sai - le cumpara tortul pe care batranica l-a returnat pentru ca nu avea suficienti bani.

"Cand aveam sapte ani, mama mea a vrut sa imi cumpere un tort de ziua mea de nastere. Cand a vrut sa plateasca si-a dat seama ca nu ii ajungeau banii.

<<Putem cumpara altceva?>> - m-a intrebat ea.

<<Este ziua mea astazi... si vreau tortul asta.>> - i-am spus.

Apoi, a fost acest barbat. Nu il mai intalnisem pana acum. Nu stiam cum il cheama si niciodata nu am avut sansa de a ii spune Multumesc. Nu am uitat niciodata de el... barbatul de la coada..."

Citește și:

Apoi isi intoarce atentia catre fetita si ii spune: "Promite-mi ceva, te rog. Cand vei fi mare si vei avea posibilitatea de a ajuta pe cineva, o vei face?!"

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.