Setari Cookie-uri

Marele secret al unei familii fericite

Doua familii foarte diferite locuiau in case invecinate.

Doua familii extrem de diferite traiau in acelasi cartier. Intr-o casa se auzeau in fiecare seara zgomote si tipete, acea familie certandu-se tot timpul. In cealalta casa, era doar liniste si pace.

Intr-o seara, simtindu-se geloasa pe familia fericita, sotia i-a spus sotului: "Dragule, du-te la vecinii nostri si afla ce fac de sunt atat de fericiti si cum de nu se cearta niciodata."

Pentru a nu se certa din nou cu sotia lui, barbatul a mers la fereastra vecinilor, incercand sa afle sau sa vada ceva. A vazut o femeie curatand podeaua, insa imediat ceva i-a atras atentia si a fugit catre bucatarie. In acel moment, sotul a intrat in sufragerie. Nu a vazut mopul si galeata, s-a impiedicat de ele si apa s-a imprastiat peste tot.

Sotia a venit imediat si a inceput sa isi ceara scuze: "Scuze, dragule, este vina mea."

"Nu, nu... eu sunt de vina. Nici nu m-am uitat cand am intrat in camera." - a raspuns sotul.

Citește și:

S-au sarutat, s-au imbratisat si amandoi au inceput sa curete mizeria facuta.

Barbatul care se ascundea la fereastra, usor trist, s-a intors acasa. Sotia lui l-a intrebat daca a aflat marele secret al familiei fericite.

"Da, draga mea, l-am aflat. In familia lor amandoi se invinovatesc cand gresesc, in familia noastra amandoi avem intotdeauna dreptate."

foto prima pagina: Antonio Guillem, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.